2777
2789
عنوان

تو رو خدا هر کی تجربه داره بیاد

401 بازدید | 80 پست

سلام 

من هفته پنجم بارداری هستم از وقتی فهمیدم باردارم لکه بینی قهوه ای داشتم چون تعطیلات بود تونستم ماما پیدا کنم بهم شیاف پروژسترون داد

مصرف کردم اما همچنان ادامه داشت اما خفیف

یه شب دیدم خیس شدم ببخشید شورتم خون بود

سریع رفتم بیمارستان گفتن تا فردا صبح سونو واژینال بشی

سونو دادم گفتن ک ساک بارداری و زرده مشاهده میشه

رفتم دکتر زنان همون شیاف رو گفت ادامه بده استراحت کن تا تشکیل قلب

لکه بینیم قطع نشد تا دیشب یکم لکه سیاه داشتم بجا قهوه ای و یکیش ببخشید یکم خون سفت سیاه اما کوچیک بود 

نمی‌دونم الان سقط شده یا ن چون الان لکه بینیم بهتره ولی وقتی دیشب سیاه بود درد زیر دل داشتم

برم هم دکتر میترسم ضرر داشته باشه آخه تازه سونو دادم

طول میکشه تابندبیادشیافومرتب استفاده کن من تا۷ماهگی خونریزی داشتم علت خونریزیت چیه؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمی‌دونم تو سونو گفتن همه چی نرماله

تاپیک هماتوم وجفت پایین منوبخون کارایی که خودم براخونریزیم کردمواونجاگفتم انجام بده بعدتعطیلاتم یه سربروپیش دکترت

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید
استراحت کن اما درد داری برو بیمارستان

نه درد ندارم الان بیمارستان هم هیچ کاری نمیکنن اون سری رفتم ماما دستشو تا آرنج برد داخل گفت ببینم خونریزی ات چقدره آخر سر هم گفت برو سونو

یعنی دیگه شیاف پروژسترون مصرف نکنم

من تا سه ماهگی روزی دو تا میزوم استراحت مطلق

باید ادامه بدی

ما در طول آسیب هایی ک میبینیم عاقل میشویم نه در طول زمان🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀
تاپیک هماتوم وجفت پایین منوبخون کارایی که خودم براخونریزیم کردمواونجاگفتم انجام بده بعدتعطیلاتم یه س ...

تو سونو نگفت هماتوم داری یعنی قابل تشخیص نبوده یا بعد ایجاد شده ؟

نه درد ندارم الان بیمارستان هم هیچ کاری نمیکنن اون سری رفتم ماما دستشو تا آرنج برد داخل گفت ببینم خو ...

وااا ماه های اول چرا معاینه کرد 

هیچوقت نذار معاینه کنن مگر ماه های آخر باشی