2777
2789
عنوان

زناشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 1152 بازدید | 50 پست
یه مدت اینجوری کردم اینبار برگشت گفت خودت تشویقم کردی مشکل اینه پول نداشتنش باعث این میشه منم هیچ کا ...

کتاب زنان زیرک بخون رایگان تو برنامه کست باکس هست صوتیش

یه بخشش برا همین مشکل شما بود

میگفت وقتی مردا اینجوری میشن باید عقب بکشی تا بفهمه همیشه و با هر قیمتی پشتش نیسی

چنان روزی رسان روزی رساند که عقل اندر پیش حیران بماند 

خدا به دادت برسه یه راه داری اونم بی اهمیت شدن نسبت بهش دیگه آدم حسابش نکن فک کن طلاق گرفتی اصلا دور ...

گاهی اینجوری کردم مریض میشه مجبور میشم اونجوری نکنم دیگه ... 

باید اینجوری گنم آره ببینم آخرش خودش چیگاررر میکنه میگم خیلی پررو شده میخوام حرفی بزنم میگه برو طلاق بگیر دو سوته طلاقت میدم 

قبلنا من قهر میکردم کلی میومد دلجویی ببخشید و...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بورس انس جهانی همونی که با دلاره مثلا پیش بینی میکنی طلا میره بالا ۵ دقیقه دیگه اگر اومد پایین کلا م ...

هر بورسی چه داخلی چه خارجی ضرره بابا

تو این وضعیت جامعه که پول به سختی به دست میاد نمیشه به این راحتی از دست داد

چنان روزی رسان روزی رساند که عقل اندر پیش حیران بماند 

هر بورسی چه داخلی چه خارجی ضرره باباتو این وضعیت جامعه که پول به سختی به دست میاد نمیشه به این راحتی ...

دقیقا شده براش عین گیم نمیدونم انگار معتادش شده پولشو که چند ماه براش زحمت میکشه بذاره اونجا ببینه عرض ۵ دقیقه صفر میشه بعد حرص بخوره نه برای خونه پولی بده نه من هیچی