2777
2789
عنوان

زناشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 1157 بازدید | 50 پست
خب فعلا هیچی نگو... بیشتر فقط، محبت کن، از بیرون میاد براش چای ببر، بوسش کن، بغلش کن، خسته نباشید بگ ...

فعلا باهام قهره اصلا نگاهم نمیکنه میدونم برم سمتش پسشم میزنه 

من همه اینارو میکردم واقعا ولی میبینم پولی برامون نمونده گفتنش درست نیست ولی خانواده من عیدی دادن پول میوه شیزنیی شد کارش بجایی رسیده لان ۲۰۰ میلیون بدهی داره بجای دادن بدهی هاش ۶۰ میلیون گذاشته بورس صفر کرده منم دیگه جون به لب شدم گفتم اینجوری دعوا .و...

با آرامش هم میگم به دعوا ختم میشه اصلا درک نمیکنه نمیفهمه میگم ملت طلا میخرن ببین تک یه گرم یه گرم میخریدی الان کلی شده بود میگه به تو مربوط نیست 

به مم فقط پول نداشتنش رسیده و ناله هاش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب مهر و نفقت رو اجرا بزار 

عکس پروفایلم : مهدیه اسفندیاری 🌿 یا من خلقت الانسان ضعیفا 🌿۴ گناه بزرگ در قران : شراب زنا قتل دزدی 🌿 emtehanejabr.blogfa.com اگه مهمون وبلاگم شدی ایراد صاحبخونه رو نادیده بگیر🖤چرا به خانوما میگیم مهریه تون رو نقد بگیرید و حقوقتون رو هم بگیرید؟ چون تو زندگی اگه به جایی برسید که بخواید طلاق بگیرید حوصله دادگاه رفتن واسه سالی یه سکه رو احتمالا ندارید و شوهرتون هم حتما پیشدستی میکنه و از زیر مهریه درمیره راه های زیادی هست ، پس یه مهریه نقد و در حد معمول بگیرید و برای نفقه و ماهیانه هم قبل ازدواج طی کنید ، بگید اگه ندی اجرا میزارم ، تا بدونه خرج زندگی با مرده ، مردهای امروز گاهی اینو یادشون میره ، دوما در مورد حقوق مثل حق طلاق ، شما اگه از خیانت یا هر رفتار شوهرتون که عسر و حرج حساب میشه مدرک هم داشته باشید ممکنه قاضی رای به طلاق نده چون طلاق خیلی زیاد شده تو کشور پس حتما بگیرید حتی عاقدها رو سپردن تا عروس رو از گرفتن این حق منصرف کنه ... و اینکه ذوق نکنید وقتی براتون خواستگار میاد ، خیلی وقت ها مردها دنبال یه زن ساده هستن که اسم متاهل بیاد روشون و بتونن به هرزبازیاشون ادامه بدن ، گرفتن همین حقوق و مهریه مثلا یه دنگ خونه راهیه که بدونید اون مرد چجوری به شما نگاه میکنه 🌿 معیار شرافت نسبت ما با فلسطین است🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی /خدایا طرد شدنم بخاطر حجابم گریه و زاری موقع نماز خوندنم و گرسنگی کشیدنم برای روزه مثل خار مغیلانی هستن که من برای رسیدن به کعبه 🕋ازش نمیترسم🙂 خدایا ممنون از همه نعمت هات از آرامشی که با کتابخونه 📖 و موسیقی🎧 و پیاده روی🚶🏻‍♀️و هنر🥨 و دوست نازنینم🧸 بهم میدی🙂   اجتماعی شدن یعنی کمک کردن به دیگران و عشق ورزیدن هرجایی که همچین حسی نداره نمیتونه تو رو اجتماعی کنه🙂کمک به هلال احمر *112*3# کمک به ترویج قران *1*200# کمک به مقاومت *1*300# 💗💗💗

بیشتر ببینید
مهریه نمیده بهم برگشت گفت برو طلاق بگیر دوسال یکبار یدونه سکه چیه مگه ... دست خودم بود طلاق میگرفتم ...

واسه خودش گفته اینقدر ساده با گذشت نباشین شما خانما، دو تا دادخواست بزن یکی عسروحرج و یکی هم مهریه پیگیر انجام هاش بشو بعد ببینین پاش گذاشت تو دادگاه میگه دارو ندارم هشتاد درصد مال شما فقط توافقی جدا شیم منو نیاردادگاه این حرفا نزنید خانما شما اهرم فشاردارین ک با خاک یکسان میکنه دست کم هم نگرفتین خودتون ها از معرفت ها گذشت کردن ها زیاد و احساسی رفتارها کردن هاتون بوده خب اشتباه دیگه عقل تون ندین دست احساس هاتون

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
مشاورید شما؟

هرسوال داشتین بپرسین جواب میدم راهنمایی تون دارم

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید

دوست عزیز اگر زندگیتو دوست داری براش بجنگ تلاش کن ،،، ببین مراقب باش خدای نکرده نفر سومی در کار نباشه...

یه مدت قهر نباش ولی خیلی هم تو دست وپاش نباش بزار دلتنگت بشه اگر شرایطش داری سرکار برو ولی خوب باز یه وقت پول شمارو هم یه وقت تو بورس خرج می‌کنه

گفتی مریض میشه مشکلشون چیه البته اگر اشکالی نداره

چی بگم والا، خب اهمیت نده به کارهاش... اون نمیاد طرفت تو برپ سمتش بهش حرفهای محبت آمیز بگو درکش کن ه ...

یه مدت اینجوری کردم اینبار برگشت گفت خودت تشویقم کردی 

مشکل اینه پول نداشتنش باعث این میشه منم هیچ کاری نکنم بخوام بخدا جوراب بخرم پول ندارم هیچی نمیتونم برای خونه بخرم درست گنم چون پول ندارم به منم اصلا پول نمیده من حدالامکان پول نمیخوام ولی خیلی پررو شده 

دست میزنم بهش میگه برو اونور بهم دست میگیره میخوابه اصلا 

آرایش میکنم میگه اح برو کنار کرم صورتت خورد بهم اح رژی شدم 

دلم میشکنه خب میرم اونور 

گاهی میگم نکنه خیانت میکنه

نه اصلا پشتم نیستن این بدتر دست و بالمو بسته میدونی اگر پدرم جدی صحبت می‌کرد یکم میترسید از این رفتا ...

خدا به دادت برسه یه راه داری اونم بی اهمیت شدن نسبت بهش دیگه آدم حسابش نکن فک کن طلاق گرفتی اصلا دورش نرو نزارم بهت دست بزنه بچه هم داری؟

دشمنانت را بکش و اگر می‌توانی دوستانت را هم؛

وای چجوری هنوز تو‌ بورسه همه اقتصاددان ها مدت ها پیش گفتن سریعا از بورس بکشید بیرون ضرر خالصه نکنه ق ...

بورس انس جهانی همونی که با دلاره مثلا پیش بینی میکنی طلا میره بالا ۵ دقیقه دیگه اگر اومد پایین کلا مثلا ۱۰۰۰ دلارت صفر میشه