fluoxetine مدیر استارتر عضویت: 1403/09/09 تعداد پست: 1619 عنوان به نظرتون مامایی دولتی رشته بدیه 210 بازدید | 38 پست اونموقع که میخواستم انتخاب کنم خیلی زدن تو ذوقممیگفتن به درد نمیخوره در حالی که همینم رتبه خوبی میخواد کاربری دست دو نفر🌟 1404/01/23 | 23:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nashans عضویت: 1403/09/12 تعداد پست: 1987 والاالان به همینم راضیند چون نه الان کار هست نه پول برای کنکور
ودا عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 19312 اگه رفتی که مبارکه انشالله موفق باشی ولی بازار کارش خوب نیست اکثرا یا بیکارن یا رفتن سراغ کارای دیگه فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
fluoxetine مدیر استارتر عضویت: 1403/09/09 تعداد پست: 1619 چی میخونی الان هیچی تیر کنکور دارمامسال اگه مامایی قبول بشم دولتی حتما انتخاب رشته میکنم کاربری دست دو نفر🌟
fluoxetine مدیر استارتر عضویت: 1403/09/09 تعداد پست: 1619 اگه رفتی که مبارکه انشالله موفق باشی ولی بازار کارش خوب نیست اکثرا یا بیکارن یا رفتن سراغ کارای دیگه شنیدم ولی واسم عجیب بیکار باشنچون همیشه خانومای باردار هستن و مراکز درمانی به ماما احتیاج داره،میتونی مطب هم بزنی بستگی به کیفیت کارت داره که درامدت چقدر کاربری دست دو نفر🌟
ودا عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 19312 شنیدم ولی واسم عجیب بیکار باشنچون همیشه خانومای باردار هستن و مراکز درمانی به ماما احتیاج داره،میتون ... مردم اکثرا میرن پیش متخصص. اونایی هم که ندارن تحت نظر بهداشتن و میرن بیمارستان دولتی و باید اونجا استخدام بشی که سخته.من قصدم ناامید کردنت نیست هر رشتهای رو با علاقه انتخاب کنی قطعا توش موفق میشی نظرم صرفا درباره اطرافیان خودمه فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
fluoxetine مدیر استارتر عضویت: 1403/09/09 تعداد پست: 1619 مردم اکثرا میرن پیش متخصص. اونایی هم که ندارن تحت نظر بهداشتن و میرن بیمارستان دولتی و باید اونجا اس ... برای هرچیزی که نیاز نیست ادم بره پیش متخصص یه سری مراقب های بارداری و...ماما هم میتونه انجام بدهحتی من دیدم اونایی متخصص هستن هم بیشتر کار ها رو ماما ها انجام میدن خودشون زیاد واسه بیمار وقت نمیذارن مگه اینکه طرف شرایطش خیلی بد باشه کاربری دست دو نفر🌟
pinkkblossom عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 3954 رشته خوبیهاما خب واقعا متخصص زنان راهو واسش بستهولی اگر بتونی کار پیدا کنی واقعا عالی میشه چون یکی از پیراپزشکی هاییه که مستقله و میتونی واسه خودت کار کنی درآمدش هم خوبه