2777
2789

الان او موقعیت خوبی از زندگیم نیستم 

ولی یادم میاد وقتی قبل تر 

اعتقادم نسبت به خدا و وجودش بیشتر بود سختیای زندگیم همه رو میگذروندم و لااقل حال دلم خوب بود من یه حاجت غیر ممکن گرفتم اون زمان به هرجا که میرسیدم هر امامزاده حرم هرجا ،زار میزدم گریه میکردم ،میدونستم ما ممکنه ولی در آخر حاجتم گرفتم

اما الان خودم نگاه میکنم از درون داغونم همه چی زندگی سر جاش اما حالم خوب نیست امید و اعتقاد ام از دست دادم تا حدودی 

ولی باز فکر میکنم وقتی به وجود خالق به این بزرگی فکر میکنم میگم چرا باید غصه بخورم

من ما ممکن ام ممکن شد 

الآنم که چیزی نیست😃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بخاطر افکار شیطانی گاهی 

از خود خدا ناامید میشیم 

از رحمتش از لطفش .... 

همین ک‌صبوری نمی‌کنیم همینش خراب میشه 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
بیشتر ببینید

اگه خدا نبود قاعدتا دق میکردیم میمردیم...فقط خدا دلخوشی آرامش میده بهم..وقتی حس میکنم ته زندگی یهو یادم میفته عه خدا که هس..خدایا ممنون که نمیزاری من از غم بمیرم

??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

بیشتر ببینید

خب تو آره ولی کسی که دعایی ازش قبول نشده چه فایده خدا هم بزرگ باشه وقتی کاری با ما نداره همیشه فقط و فقط سکوتش نصیبمون شده از بزرگی خدا چیزی به ما میرسه؟

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...