2777
2789

🙂من برام جالب امروز پرسیدم چرا همش راه جذب مرد رو میگید یا برا زن نباید تلاش کرد اونم جواب داد چون پسرا اگه یاد بگیرن معمولا فکر سواستفاده از دختر میشن جذب کنن به این دلیل ولی زنا اکثرا فکر عشق و دوس داشتن هستن .یکم دلم سوخت نه اینکه بگم یدونه پیج من هرچی تلگرام دارم و اینستا واات ساپ وقتی حرف روابط زن و شوهر هم میشه فقط راه های رفتار با مرد رو یاد میدن که زن شکست نخوره و رابطه موفق تجربه کنه 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

روانشناسی زرد رو دنبال نکن

احترام و عشق یکطرفه کاملا بی معنیه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روانشناسی زرد رو دنبال نکناحترام و عشق یکطرفه کاملا بی معنیه

نه اصلن ر‌وان شناسی زرد قبول ندارم راه حل عشق و زندگی .دوس داشتن و محبت هست که مرد و نگه دارن یکیش پیج فن بیان حمید رسولی که معروف اون ک روان شناسی زرد نیست

شما اونا رو فالو داری برات میاد وگرنه پیج مرد آلفا و اینا خیلی زیاد بود بیشتر از این چیزی که شما میگ ...

تلگرام کانال دوستم می‌فرسته که من دنبال نکردم ربطی ندارع بعدش من پیج فن بیان دنبال میگم که میبینم تو همین مابین در مورد جذب مرد .شوهر منظورم دوس پسر فقط نیست 

دلیلش این نیست

اینا محتواهای روانشناسی زرده

روانشناسی زرد دنبال اینه که ببینه کجا می‌تونه بیشتر مخاطب جذب بکنه

معمولاً و متاسفانه خانم‌ها مخصوصاً دختران کم سن و سال بیشتر سراغ این محتواها میرن برای همین هم تارگت اصلی روانشناسی زرد خانم‌ها هستند

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
نه اصلن ر‌وان شناسی زرد قبول ندارم راه حل عشق و زندگی .دوس داشتن و محبت هست که مرد و نگه دارن یکیش پ ...

تلاش یکطرفه بی معنیه

احترام یکطرفه بی معنیه

دوست داشتن یکطرفه بی معنیه

وقتی تو زندگی زن تحت سلطه مرد باشه بی معنیه

پیج ها اکثرا جمله کلیشه ای به مرد اقتدار بدید رو تکرار میکنن و این کاملا بی معنیه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بیشتر ببینید
دلیلش این نیستاینا محتواهای روانشناسی زردهروانشناسی زرد دنبال اینه که ببینه کجا می‌تونه بیشتر مخاطب ...

روان شناسی زرد  اصلن دنبال نمیکنم راه حلشون عشق و محبت دادن و...اندازه بجا و..هست

تلاش یکطرفه بی معنیهاحترام یکطرفه بی معنیهدوست داشتن یکطرفه بی معنیهوقتی تو زندگی زن تحت سلطه مرد با ...

دقیقا درست گفتی همون کلمه به مرد اقتدار بدین زیاد دیدم .

دقیقا درست گفتی همون کلمه به مرد اقتدار بدین زیاد دیدم .

اکثر زندگی های ناموفق رو توجه کنی همین روش اشتباه رو از اول پیش گرفتن و اقتدار مرد در مقابل تحقیر زن به مرور شکل گرفت و نتیجه اش شد زن های سرخورده و افسرده

بیشتر ببینید
اکثر زندگی های ناموفق رو توجه کنی همین روش اشتباه رو از اول پیش گرفتن و اقتدار مرد در مقابل تحقیر زن ...

خیلی درسته من یکم دیر متوجه شدم افسوس .