ده ساله ازدواج کردم فقط بخاطر دخترم موندم ، هرروز که به تهش میرسم میگم من این بچه رو آوردم باید پاش وایسم ، بخاطر دخترم توهین و تحقیر های شوهرِ کثیفمو تحمل میکنم فقط بخاطر اینکه نره زیر دست نامادری یه لقمه نون بده دستش از اونور هم ده تا بزنه تو سرش ، اونوقت دخترم بجای اینکه یه کلمه بابت کارام ازم تشکر کنه مثل دشمنا باهام رفتار میکنه ، نگید مقایسه نکن بخدا قسم آدم ناخواسته مقایسه میکنه ، دختر من ۸ سالشه دختر خواهرشوهرم ۵ سالشه بخدا انقد مادرشو دوس داره تو جمع بغلش میکنه قربون صدقش میره ، مال من چشم دیدن منو نداره دیروز ماشین شوهرمو برداشتم یکم رفتم اینور اونور تا رانندگی یادم نره دخترم خودشو زد زمین که تو چرا ماشین بابامو برداشتی ، فقط این نیست تو همه چی اینجوریه ، مثلاً میریم برای من لباس بخریم گریه زاری میکنه به پدرش میگه برای این لباس نخر ، یا مثلاً سر سفره پیش من نمیشینه ازمن فرار میکنه ، به اون خدا قسم من هیچی براش کم نذاشتم همیشه اولویتم اون بوده ولی نمیدونم چرا اینجوری میکنه 😔 کاش میتونستم دل بکنم و برم طلاقمو بگیرم ،از اونور پدرش اذیتم میکنه از اینور خودش ، تو خونه با یه خدمتکار فرقی ندارم ، اینم بگم آمار لحظه به لحظه منو به پدرش میده ، وقتی دهن باز میکنه و میگه بابا یه چیزی بگم ؟ من استرس تمام وجودمو میگیره چون حقیقتو نمیگه ، مثلاً چند روز پیش به یه آقایی گفتم بیاد ماشین شوهرمو از پارکینگ دربیاره اونم زحمت کشید اومد ، دخترم به پدرش میگه بابا مامان یه مرد سوار کرده بود 😔 باعث شده شوهرم بهم شک کنه زندگیم شده جهنم.
دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊
قطعا همینطوره به فرض اگه جدا بشم و دخترمو با خودم ببرم فرقی نداره انگار دارم بازم با شوهرم زندگی میک ...
اگه بخوای ببریش که طلاق گرفتنت به چیه
یا طلاق نگیر اگه هم گرفتی اصلا باخودت نبرش چون مشکلاتت رو چندین برابر میکنه
اگه اونقد بدبختی که از گرفتن غلط املایی ناراحت میشی بهت میگم اینقد ناراحت شو تا بترکی احمق، اونقد که مغز فاسدت پخش شه وسط سایت 🦍 نگارش فارسی توسط کاربرای دنیای مجازی در حال متلاشی شدنه نجات هرکلمه مثل نجات یه انسانه افراد اگاه اگه اقدامی نکنید فرهنگ این کشور فاسد میشه.... تقریبا هیج پاسخی رو نگاه نمیکنم فقط نظرم رو مینویسم و عبور میکنم...
عزیزم اون یک بچه س و اقتضای سنشه.پسر منم تقریبا همینجوریه از مشاور کمک بگیر. دوم اینکه سعی نکن باهاش بجنگی بهش محبت زیادی نکن. فک کن بچه همسایس. عادی باش. از مشاور کمک بگیر. با هردوشون یجور رفتار کن که خودت مهم تری. اینا نسل z هستند
وای عزیزم خدا خیر واجرش رو بده باز با این اخلاق بچه هواشو داری این دختر الان شبیه جونه میمونه اینجور هست بزرگ بشه شخصیتش شکل بگیر بدترمیشه ها تا دیر نشده فکر خودت باش
بچه که دلش نیاد مادرش لباس نو بپوشه دو روز دیگه میگه مادرم ۴تا لقمه بیشتر غذا خورد میوه میخوره وفلان
عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
به نظرمن همش تقصیرمرداس که دختراانقدلوس میشن چون وقتی میگه مثلاشوهرمنه بابایاعشقه منه من مامانودوس ندارم فقط بابارودوس دارم یبارجوابشوبده بگه همه زندگی من مامانته تومیوه ی زندگیمی اون پررونمیشه
ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠 خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎 یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸♀️ عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃♀️ گیسو نگو کمنده والا💇♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭