2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته اول صبحی😔😔😔😔

399 بازدید | 33 پست

چی میشد خدایابدونه اینکه انقدداروبخورم انقددکتربرم بهم بچه میدادی خدایاخیلی تنهام شوهرم چندروزه ناراحته داروهاشوقطع کرده میگه برام عوارض داره یامیگه موهام میریزه یامیگه گوارشم بهم ریخته دیگه بریدم خسته شدم دیگه تلاش نمیکنم😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلم امیدت به خدا باشه خودش گفته تو قرآن از رحمتم ناامید نشید و گفته ما تو رو رها نکردیم و گفته با هر سختی آسانی است گفته ناراحت نباش ما با تو هستیم 

غمت نباشه به حق امام زمان به حق مادرشون و حضرت ابوالفضل و حضرت ام البنین خدا بهت فرزند صالح و سالم بده داستان ساره و حضرت ابراهیم که خدا به ساره وقت پیری بچه داد وقتی که ساره گف من پیرم و نازام و .... ولی خدا به هر کاری بخواد اون کار شدنیه 

عزیزدلم امیدت به خدا باشه خودش گفته تو قرآن از رحمتم ناامید نشید و گفته ما تو رو رها نکردیم و گفته ب ...

انقدگریه کردماچشام بازنمیشه خودم شهرغریبم هیچ کسوندارم🥺🥺

اینو گفتی یاد شوهر خودم افتادم ، حاضر نبود یک قرص بخوره! مشکل از اون بود اما هییییچ دارویی نمیخورد ، فقط حرف یک دکتر قبول داشت اونم میگفت بشین تا ببینی کی حامله میشه زنت 😐 دیگه بار آخر از دستش روانی شدم ! رفتم به خدا گفتم من دیگههههه نمیتونم با این دیوونه سر و کله بزنم ! یا خودت سر عقلش بیار یا من نمیدونم یه بچه به من بده!

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

انقدگریه کردماچشام بازنمیشه خودم شهرغریبم هیچ کسوندارم🥺🥺

ان شاء الله خدا به حق اهل بیت و حضرت علی اصغر و حضرت علی اکبر و حضرت رقیه و حضرت زینب و حضرت مهدی و چهارده معصوم به حق شهداکه در راه خدا کشته شدند و به حق حضرت ابوالفضل دامنت سبز بکنه 

اصلا ناامید نباش که فقط کار شیطانه 

همه چی بسپار به خدا