2777
2789
عنوان

اخلاق خاص شوهرم

179 بازدید | 6 پست

ببنید خدا کنه بهم مشاوره بدید و راه حل . 

مادرشوهرم دختر نداره . از بین پسراش شوهر من دختر براش .برای همین من کوتاهی نکردم اما دیدم یک مدت محبت ها و احترامش برای بقیه عروساس من کشیدم عقب . بجای دست درد نکنه به همه همیشه میگه من تنهام چون دختر ندارم . جایی نمی‌رم چون پسرم نیست . بااینکه همه جا می‌ره مظلوم نمایی می‌کنه و عذاب وجدان به شوهر من میده . حالا ما عید آمدیم شهرشون یکی دو روز مامانم اینا می‌خوان برن روستا مادری با خاله هام شوهرم بااینکه راضی شده بیاد هی نه و نو میاره و میگه منو داری می‌بری . که منظورش اینه من آمدم پیش پدر و مادرم .. . بااینکه مادرش من یکسری آمدم شعرشون فرداش داشتن میرفتن مسافرت به من هیچی نگفتن و رفتن . حالا من به نظرتون چکار کنم با شوهرم همچنان خودم و به بی خیالی بزنم یا بعد هربار گفتنش که من چرا باید برم دعوا راه بندازم 

هیچی نگو الان نق میزنه یکم ولی بعدش برین خوش میگذره اگه دعوا درست کنی که دیگه اصلا نمیاد 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعوا راه ننداز بهش بگو همونطور که من چند روز اومدم پیش خانواده تو انتظار دارم بقیه تعطیلات رو با خان ...

آخه ببین بیشتر با خانواده من هم هستیم خدایی هم بیشتر خوش بگذره بهمون هم احترامش و دارن . ولی این نه نه هاش بخاطر مادر و پدرش هست حالا مادرش می‌دونه میخواهیم بریم زنگ میزنه بیایین ناهار درست میکنم 

هیچی نگو الان نق میزنه یکم ولی بعدش برین خوش میگذره اگه دعوا درست کنی که دیگه اصلا نمیاد

اوهوم راست میگی ان شالله بهمون خوش بگذره که می‌دونم میگذره و برمیگردیم خودش می‌دونه نباید دیگه بدخلقی کنه . پدر و مادرش الان با هیچکس ندارن مادرش حتی پیش مادر شوهر ش نمیره با خانواده شوهرش رفت آمد نمیکنه از این ور پدر شوهر م تمایل رفت و آمد با کسی و نداره همیشه منفی باف و گمان بد زنن