2777
2789
عنوان

معلمان عزیز چرا جبهه گرفتید

| مشاهده متن کامل بحث + 3786 بازدید | 143 پست

یک روز رفتم رفتم کاروزی مدرسه ابتدایی کله روز بچه ها داشتن مسخرم میکردن !!! یکی لپمو میکشید میگفت کوچولو یکی میگفت چرا فلانی... مسخره ای نبود منو نکنند 

کله روز دهنمو بستم خم به ابرو نیوردم تا خوده ظهر به بچه ها لبخند زدم !!!!! ( البته که وظیفمه منتی هم نیست)

الان منه معلم پرستیژ ندارم؟؟؟؟

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️:)️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همه شغل ها با ارزشه 

و پرستیژ هم تو خر ذهنی فرق داره 

که از نظر خیلیا تو جامعه و از جمله من به نظر منم معلم پرستیژ خاصی ندارع ولی دلیل نمیشه که شغل بیارزشی باشه این دوتا باهم فرق دارند

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
بیشتر ببینید
عزیزم قبول کن معلم های ما سواد کافی ندارن مگه تو دانشگاه فرهنگیان چی یاد میدن متاسفانه اوضاع داغونه

مگه تو دانشگاه فرهنگیان بودی که اینجوری حرف میزنی؟ 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
بیشتر ببینید
مگه معلم آدم نیس ؟ فشار زندگی نداره؟معلومه ک هر ادمی ممکنه تو زندگیش افسرده میشه

منظورم مقصر آموزش پرورش  کتابای خشک و خالی فضای سنگین به دانش آموزا درست کرده 

و می تونه نیروهاشم  نظارت کنه  که هر کی با توجه به توانش کار کنه   خب مثلا عموم می گم می تونست سمتشو عوض کنه 

تا دانش آموزاش با ترس  درسو یاد بگیرن 

جامعه ای که معلمو کم پرستیژ و بی کلاس میدونی بدون مردمش چین 

بعدشم خودت میگی حقوق کم ادم باید انگیزه داشته باسه واسه درس دادن پول کم میدن پدر و مادرا همیشه بدهکار بعد انتظار دارین کیفیت تحصیل عالی باشه؟؟؟ 

لایک نکن 

معلمی که بتونه چیزی یاد بده! تو مدرسه ما معلما جرات ندارن به بچه ها تکلیف بدن.

اخه تکالیف درست و مهارت محور هم نمیدن 

تکلیفی که بچه رو وادار به فکر کنه 

فقط رونویسی و تکالیف خسته کننده

عزیزم قبول کن معلم های ما سواد کافی ندارن مگه تو دانشگاه فرهنگیان چی یاد میدن متاسفانه اوضاع داغونه

همه شون نه... الان بچه خواهر خودم معلمش میگه کنفرانس بدین فلان درس و ازشون کار گروهی میخواد کلی براشون وقت می‌زاره خودش میگه ما این مدلی بهتر درس میفهمیم یادمون میمونه بهشون میگه اگر کاغذ ی طرف نوشته شده اسراف نکنید بندازید دور درختای جنگل از بین میرن برا همینا پس به عنوان چرک نویس استفاده کنید و کلی چیزای خوب دیگه ازش یاد گرفته انقد که این خانوم با حوصله و خلاق منتها اولویت همه شده پول حالا میخواد قاچاق باشه یا راه دیگه 

م

تویه مدرسه معلما برای بچه ها مادری میکنند 

وقتی بچه ی کلاس اولی خون دماغ میشه معلم هست که با دستمال دماغ بچه رو پاک میکنه !!!!!! این اگه عشق نیست چیه؟ این اگه مادری کردن نیست پس چیه؟؟؟

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️:)️

البته تعریف شما از پرستیژ چیه؟بنظرم قشر معلم خیلی دلسوز هستن من خودم چندین بارشده بانک برم یا جاهای دیگه کارای اداری ازسرشون بازمیکنن ویابامنت انجام میدن همه جا کارمند خوب وبد هست معلم خوب وبد هم داریم ولی شمابه هرشغلی نگاه کنی پیش همین معلم ها درس یاد گرفتن ورشد کردن پس معلمی پرستیژ بالایی داره

من معلم نیستم ولی تو مدرسه ها کار می کنم ،مادران گرامی توقع معجزه دارن از معلما تربیت سرتاسر اشتباه خودشونو نمی بینن از معلم توقع دارن بچه ها رو تربیت کنه 

درصورتی که ۸۰ درصد تربیت بچه با والدین و ۲۰ درصد با جامعه است

ببین معلم نه ماه با بچه ماست رفتار منش اخلاق معلم روی بچه ها تاثیر مستقیم میزاره

من معلمانی داشتم ک همیشه ب عشق اونا میرفتم مدرسه 

در عوض ی معلم نخاله هم داشتم ک میرفت تو دفتر در قفل می‌کرد تریاک میکشید بوش می‌پیچید همه جا 

قرار نیس ی نسخه برای همه می‌پیچید 

ی سیب خراب و کرم خورده تو همهههه مشاغل هست نمیدونم چرا دود معلما رفته تو چشم بقیه

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم