2777
2789
عنوان

بیاین بگم خانواده همسرم چه جهیزیه ای برای همسرم درست میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 43 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درستش نکن

مادذشثهذ من می‌گفت تخت باید پسرم انتخاب کنه بعدشم تا بعد عروسیتون اماده‌نمیشه حالا بخوابین رو زمین 

آخه یکی بهش نمیگه اسکول پس لباسامو لوازمم‌آرایشم بزارم‌یه جای تو

ببین ناراحتی رو بیخیال اس بده بی زحمت اگر جایی آشنا دارید خودتون ببرید

عزیزم فقط پشم الان بالای ۴تومن میشه من مامانم خرید برام 

چرا پارچه اونا رو ببرم خیاطی بعد فردا بگن سرویس کامل خواب برا پسرم دادم خب کامل باید انجام بدن دیگه 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بیشتر ببینید
بهترین کارو کردن .بهتر از اینکه صد دست تشک و متکا بیارن بندازن وسط خونه و برن و شما بمونید و کم جایی ...

عزیزم الان مشکل اینکه اونا مثل همیشه منو خانوادمو ساده فرض کردن میخان هزینه خیاط و پشم همه رو خانوادم بده 

چون می‌دونن شوهرمم داره خونه میسازه نداره

از این حرصم میگیره 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بیشتر ببینید
آخه نه اینکه آقایون جهازخانوما روتو پنت هاوس زعفرانیه میچینن حتمابایدخانوماکل جهیزیه روبدن!

خونه با پسره 

ماشین 

خرج عروسی 

گل 

شیرینی خواستگاری 

اونوقتم جهزیه با پسر باشه میشه بگی آنوقت دختر خانوم چجوری می‌خوان کمک آقا پسر که همه ی دخترا میگن زندگی و با هم بسازن 

مرد 

ببین پیام بده مادر جان پارچه که دادین من که اندازه تشکی که درست کردین و ندارم بدم خیاط رویه درست کنه ...

ببین چند روز پیش مهمونی بودیم مادر شوهرم گفت آره پارچه خریدم ببر خیاط چون من اندازه هارو نمی‌دونم 

اون موقع من هواسم پی حرف جاریم بود متوجه نشدم 

یعنی اینا اندازه تشک و بالشت رو نمیدونن مگه میشه 

چندین بار دیدم دادن خیاطی دوختن 

بیشتر ببینید

تشکر کن بگیر بزار قاطی وسایل بعدا بگو چند بار رفتم خیاط نبود گفتن مریض شده منم دیگه اینقدر سرم شلوغ بود یادم رفت حالا اگه می خواهید زمان جهیزیه همین جوری نشون بدیم بگیم شما زحمت کشیدید که همین اندازه  محبت شما هم به چشم بیاد حیف نشه 😉

خونه با پسره ماشین خرج عروسی گل شیرینی خواستگاری اونوقتم جهزیه با پسر باشه میشه بگی آنوقت دختر خانوم ...

موضوع تاپیک من این نیست برو بیرون یه تاپیک جدا برا خودت بزن اینجا نظر نده 

بیشتر ببینید
تشکر کن بگیر بزار قاطی وسایل بعدا بگو چند بار رفتم خیاط نبود گفتن مریض شده منم دیگه اینقدر سرم شلوغ ...

تازه تشک و بالشت ها خب یه زیری دارن یه رویی 

اینا فقط رویی رو خریدن 

یعنی زیری و پشم و هزینه خیاط همرو خودم بدم خب چه فرقی داره 😐😐آخرم بگن ما برا پسرمون جهیزیه دادیم 

بیشتر ببینید