2777
2789
عنوان

خانهمای با تجربه سی سال به بالا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 29 پست

یعنی به نظرم  ادمی که بمونه ،دیگه ادم قبلی نیست و آدم فروپاشیده ای هست که معلوم نیست پسا خیانت چگونه بتونه زندگی را ادامه بده آیا صحیحه که انسان با وجود فروپاشی درونی به خاطر بچه بمونه در حالیکه دیگه ادم قبلی نیست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

به خاطر بچه ها تون حاضر نیستید؟

والله خیانت تا چه حد باشه 

اگه جنسی باشه نه 

خطاب به دوستان نی نی سایتیم که خارج از اینجا باهم دوست بودیم و یهویی منو رها کردین و دیگه یادی نکردین  من زود وابسته میشم نکنید این کاروبا من ....من زود دلم میشکنه 😅💔برای همین دیگه به خودم قول دادم درخواست هیچکه روقبول نکنم و تمام ❤💔😎

بیشتر ببینید

والله نظر دادن براش خیلی سخته 

فراموش نمیشه قطعا ولی شاید بشه گذشت کرد و ادامه داد اما خب راه سختیه

و اینکه واقعا طرف مقابل پشیمونه یا نه فقط دستش رو شده 

بعضیا پشیمون میشن ولی بعضیا تازه وقیح تر میشن 

به نظرم اگر مورد دوم باشه جای گذشتم نداره

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚

من نمیبخشم

کونشم پاره میکنم هرچی داره نداره میگیرم بعدم دکمشو میزنم

تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست‌ جبران تموم‌ بی‌انصافیا‌ جبران تموم شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨‍⚕️

بیشتر ببینید

سلام.

واقعا نمی‌دونم!

ممکنه توی موقعیتی باشم که گذشت کردن، بیشتر منفعت داشته باشه.

ممکن هم هست که طلاق گرفتن رو ترجیح بدم.

به شرایط ، محیط و جامعه‌ی اطراف و میزان استقلال مالی و روحیم بستگی داره.

از طرفی باید شرایط پذیرش بعد از طلاق هم بسنجید؛ آیا خانواده پذیرای شما هستند؟ آیا اگر بخواهید جدا زندگی کنید این اجازه رو به شما می‌دهند؟ شهر چقدر بزرگه؟ چقدر می‌تونید از نگاه و حرف و حدیث مردم در امان بمونید؟

.
مربوط به خودم نیست عزیزم خوشبختانه .بله زندگی مستقل کاملا امکان‌پذیره واسش

بنظرم موندنس زیاد صرورت نداره ولی بازم این مبحث پیچیده س حتمن بره روانشناس بعد تصمیم بگیره بچه ها هم کمتر اسیب ببینن

اگر چندسال هست ک رابطه جنسی داره و الان دستش رو شده

خودتو عذاب نده

این شوهر تعهدی بهت نداره

فکر خودت باش 

اگر نمیتونی طلاق بگیری،برو سرکار و محلش نده 

پولاتو جمع کن ،جدا زندگی کن

سلام عزیزم 

دوستم همینطوری خیانت دید دوتا بچه داشت مادرشوهرم پیربود وبا اونا زندگی می کرد

نزاشت کسی بفهمه حتی مادر شوهرش، گفت این پیرزن طاقت طلاق مارو نداره خدا رو خوش نمیاد

بچه هاشم ده ساله و هشت ساله بودن 

گفت برم دخترم تواین سن میشه کنیز خونه از عزیزی می‌افتن بچه هام باید باشم حقشونو از پدرشون بگیرم 

جدا بشم باز میره عشق و حال و بچه هام فدا میشن، زنش بچه بیاره میراث خور زیاد میشه، نامادری بالاسر بچه ام میاد

موند، ولی میگه اصلا دیگه حرف زنه رو نزدم شوهرمم آدم شد. با اینکه ازچشمم افتاده اما بخاطر بچه ها احترام میزارم بهش تا اینکه الان بچه هاش یکی شغل دولتی عالی داره یکیشم کارمنده 

مادر شوهرم فوت کرده، دوتا خونه دوتا ماشین

موقع خیانت مستاجر بودن

صبر کنی زخمی که خوردی ترمیم میشه ولی جاش همیشه هست. هرچی باشه طلاقم بگیری از فکرت نمیره بیرون. عوضش بمونی حداقل بچه هات آیندشون خراب نمیشه 

طلاق کل خانواده رو نابود میکنه. ولی بمونی فقط جای زخم رودل خودته فقط یادت باشه اصلا یادآوری نکنی زخمتو خراش ندی تازه بشه.