2777
2789
عنوان

خواهر شوهر فضول و بچه ی بی ادبش

319 بازدید | 11 پست

سلام خانوما لطفا مشکل منو هم بخونین.

من یه خواهرشوهر دارم که خیلی تو کارهامون فضولی میکنه و بهمون تیکه میندازه و به شدت زبون داره و کسی حریفش نمیشه. حالا بچه ش هم مثل خودش تربیت کرده تو کار من بزرگتر فضولی میکنه.

مثلا دخترش میاد به من میگه چرا اسم دخترت گذاشتی فلان، قشنگ نیست! 

یا مثلا دخترم تو نوزادی گوشاش موقع خواب تا میخورد براش چسب مخصوص گوش گرفتیم و می زدیم ، از بس که فضولی کردن وای چرا بچه رو اذیت میکنین و... دیگه براش چسب نزدیم و حالا گوش بچه م کج شده به سمت جلو.

و حالا جالب اینکه از هر فرصتی استفاده میکنن چسب زدن مارو مسخره میکنن!!

البته اینم بگم مهربون هستن و من و بچه م رو دوست دارن ولی این دخالت و بی ادبی هاشون باعث میشه ازشون دلخور بشم.

و متاسفانه الان عذاب وجدان دارم چرا از خودم و شوهر و بچه م دفاع نکردم چرا جواب شون رو ندادم. 

شما بودید چکار می کردید و چی می گفتید؟ 

عزیز دلم سعی کن همه چی با انتخاب خودت، با فکر خودت، با سلیقه خودت باشه که بعداً خودخوری نکنی. اونا دوستت دارن درست..و لی هر کله‌ای یه فکری داره کی گفته اونا درست فکر می‌کنن شما اشتباه؟؟؟؟

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو شوهرت بهش تذکر بده

شوهرم هم حریفش نمیشه ، با اینکه جوابشونو بارها داده ولی بازم پررو هستن. حتی یه بار یه دخالتی کردن و شوهرم مسخره کردن، قشنگ صدای شکستن دل شوهرم شنیدم.

همش عذاب وجدان دارم چرا نمیتونم متوجه شون کنم که خیلی بی ادب و فضولن و به ما کاری نداشته باشن‌.

شوهرم هم حریفش نمیشه ، با اینکه جوابشونو بارها داده ولی بازم پررو هستن. حتی یه بار یه دخالتی کردن و ...

نمی‌دونم شاید اگه من بودم وطرفم با تذکر به کارش ادامه بده مثل خودش میشم ومنم مسخرش میکنم البته تا جایی که بفهمه کارش زشته

عزیز دلم سعی کن همه چی با انتخاب خودت، با فکر خودت، با سلیقه خودت باشه که بعداً خودخوری نکنی. اونا د ...

به من خیلی حرفا میزنن محلشون نمیدم کار خودمو میکنم ولی تو این مورد پشیمونم فقط میخواستم دهنشون بسته بشه. 

نمی‌دونم شاید اگه من بودم وطرفم با تذکر به کارش ادامه بده مثل خودش میشم ومنم مسخرش میکنم البته تا جا ...

من مثل اون بزرگ نشدم خانواده ما خیلی آروم و با شخصیت هستن، اصلا بخوامم بلد نیستم کسی رو مسخره کنم 🥲 ولی راه خوبیه