2777
2789
عنوان

بیاین بگم خانواده همسرم چه جهیزیه ای برای همسرم درست میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 43 پست
خب چه اصراریه با این خانواده وصلت کنی.پیرت میکنن

اینارو باید قبل عقد فکرشو میکردم 

حالا شده دیگه نمیخام بخاطر خانوادش همسرمو‌ ول کنم 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پارچه رو فرستاد بگو مادر انگاری فراموش کردین پشمشم بدین. نگه میدارم هر موقع فلانی پشمو اورد چشم میدم ...

بنظرت بدم مامانم زنگ بزنه بگه 

میترسم یه چی بگم باز به همسرم بگن دعوا درست کنن 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بیشتر ببینید

یا بگو از فلان خیاط پرسیدم با پشم و دوخت فلان قدر هزینه میشه مشکلی ندارین با مبلغش اگه زیاده خودتون بدین جایی که اشنان و ارزونتر حساب میکنن بگین بدوزه. ببین چی میگه

خونه با پسره ماشین خرج عروسی گل شیرینی خواستگاری اونوقتم جهزیه با پسر باشه میشه بگی آنوقت دختر خانوم ...

شمامیدونی کل جهیزیه به قیمت الان چقدرمیشه ؟

بااپارتمان اجاره ای ماشین خرج عروسی و..یکی میکنی

چرابایدتمام مخارج بیفته گردن پدرومادرعروس

پدرومادرپسر وخودپسرچیکاره ان

خیلی ازدخترا سرکارنمیرن وچندتاخواهردارن پدرومادراون دختراچقدرمگه پول دارن که خرج چندتاجهازبدن

ولی پسرا کارمیکنن پس انداز دارن

درضمن مگه اون ماشین شخصی که برای خودشونه میخوان بنام عروس کنن ؟!ولی اون جهازکلی خرجش میشه وآخرم بعدازچندسال چیزی ازش باقی نمیمونه،شماناراحتی خونه وماشینتوبه نام عروس خانوم کن عوضش عروس خانوم کل جهازوبده

بنظرت بدم مامانم زنگ بزنه بگه میترسم یه چی بگم باز به همسرم بگن دعوا درست کنن

اره بزار مادرت صحبت کنه تو دخالت نکن . اگه اعل دعوا باشن مه باز از حرفای مادرت داستان درست میکنن

اره بزار مادرت صحبت کنه تو دخالت نکن . اگه اعل دعوا باشن مه باز از حرفای مادرت داستان درست میکنن

میدونی الان من یه چی بگم باز به همسرم میگن ما خواستیم کمکت کنیم جهیزیه بدیم زنت قبول نکرد 

همسرمم رو روابط منو خانوادش خیلی حساس شده 

بیشتر ببینید
عزیزم فقط پشم الان بالای ۴تومن میشه من مامانم خرید برام چرا پارچه اونا رو ببرم خیاطی بعد فردا بگن سر ...

برای همین میگم سوسکی بیخیال شو و قبول نکن چون خودت هم یه سری درست کردی کافیه دیگه ؛ مگه یه تازه عروس داماد چند تا مهمون برای خواب دارند 

همون پول رو به یه زخم دیگه بزن یا یه وسیله تزیینی بگیر لااقل توی چشم باشه نه ته کمد 

خونه با پسره ماشین خرج عروسی گل شیرینی خواستگاری اونوقتم جهزیه با پسر باشه میشه بگی آنوقت دختر خانوم ...

کاری به این تاپیک و حرفات ندارم، اما برای خودت میگمااا

26 سالته ببین چقدر از بقیه عقبی همش تو سایت ور میری تازه دنباه چیزهای مفیدم نیستی، چند جا دیدم همش دنبال اینی به بقیه بپری و نیش و کنایه بزنی 

تاپیکاتم که همش هول بازی، خدا به دادت برسه

شمامیدونی کل جهیزیه به قیمت الان چقدرمیشه ؟بااپارتمان اجاره ای ماشین خرج عروسی و..یکی میکنیچرابایدتم ...

با این حرفا امیدوارم همینجور که ازدواج کم شده و کاهش پیدا کرده به صفر برسه 

و کسی دیگه نره خواستگاری 

که آنقدر منت رو سرشون باشه 

مرد 

با این حرفا امیدوارم همینجور که ازدواج کم شده و کاهش پیدا کرده به صفر برسه و کسی دیگه نره خواستگاری ...

قرارنیست چون همه چی گرون شده واوضاع سخت شده تاوان همه چیز روخانواده ی عروس بدن، ماقبل رمضون دخترخالموفرستادیم خونه بخت ماشالله مادرشوهرهیچی روازقلم نمینداخت کل جهازرو زیر رو کردحساب کتاب کردیم کل جهازش بااینکه چیزای گرونی نبودن شدحدود۲میلیارد حالااین جهازرو کجا چیدتوخونه ی ۴۵متری اجاره توجنوب شهر عروسی هم نگرفتن نصف جهازم جانبودمجبورشدن توانباری بذارن داماد۳۰۰دادپول پیش با۷تومن اجاره عروس ۲میلیارد

حالاشمابگوانصافه؟به نظرم دوطرف بایدهوای هموداشته باشن

الان همین آقای دامادخونه بخره حتی به خودش زحمت نمیده سه دونگ خونه روبه نام زنش کنه جهازم میگه وظیفه بودعروسیم میگه نداشتم بگیرم مشکل اینجاست مردابه یه جایی میرسن فداکاری های زن وخانواده ی زنشون رویادشون میره بخاطرهمین خانواده های دخترالان سخت میگیرن