آره والا اینهمه مقاومت نمیدونم واسه چیه به قرآن تو فامیل دختر داریم به مامانش فحش میده میزنتش ....ا ...
بخدا مادربزرگ من رو کلا پدرم نگه میداشت من۴ تا عمه دارم دو تاش ایران نیستن دو تاشونم کلا سرگرم رندگیشون بودن.پدرم مادرشو اورد خونه ما و مثل دسته ی گل ازش نگهداری میکرد و پرستار براش گرفته بود.
اینا همش حرفه.من کلا عقیدم اینه بچه بزرگ نمیکنی بخاطر اینکه در اینده بدردت بخوره.خودت باید عصای دست خودت باشی و و باد بتونی گلیم خودتو از آب بکشی و تمام.
تعلیق شدم.نمیدونم چرا.از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .