2777
2789
عنوان

شوهرم بچه پسر خیلی دوس داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2159 بازدید | 99 پست

همسر من بچه دوست نداره کلا

ولی از حرفاش توی این سالها متوجه شدم فرقیم بینشون براش نیست 

من یکم ته دلم دختر رو بیشتر میخوام 

بنظرم پسر و دختر خواستن عیبی نداره 

به شرطی که اگه جنسیت بچه دلخواهمون نشد 

فرقی نزاریم و این ادا هارو ادامه ندیم 

الهی بچت به موقع و سالم بیاد بغلت عزیزم ❤️ 

پدر بیشرف بچه منم پسر دوست بود نکبت پست فطرت 

پسرمو رو چشماش راه میبرد دخترمو به خاطر پسرم یا پسر خواهرش تحقیر میکرد بمیرم برا دل بچم حرفم درست نیست  ولی با این که دلم براش پر میکشه و آرزومه یه دقیقه هم شده خدا برگردونتش تا برای آخرین بار بغلش کنم و صداشو بشنوم ولی اصلا برای رفتنش ناراحت نیستم اتفاقا راحت شد از اون همه توهین و مقایسه و تحقیر های پدرش و خونواده پدرش ولی من دلم برای غم های دلش میسوزه که تا آخرین لحظه تحقیرش کردن و بهش توهین کردنو زجرش دادن 😭😭😭

شاد باش این دشمنت رو غمگین میکنه ⁦:)

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اکثر مردا پسردوستن اولش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
الهی بچت به موقع و سالم بیاد بغلت عزیزم ❤️ پدر بیشرف بچه منم پسر دوست بود نکبت پست فطرت پسرمو رو چشم ...

چش بود عزیزم؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
هیچی سالم بود با بچه های عمه هاش بازی میکرد از پله ها افتاد

اخی خدا رحمتش کنه چقد سخت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
اکثر مردا پسردوستن اولش

بابای من به شدت دختر دوس بود. و واقعا همیشه و هرجا با افتخار میگفت سه تا عشق دارم. 

ولی شوهرم واقعا برعکسه. 

مثلا چند شب پیشا تو حرفاش میگفت ولی ی دخترم ازت میخاما 

حالا انگار من پشت سر هم قراره براش پسر بیارم 

تو توهم سیر میکنه😐  

فقط میگم کاش یا نخوره تو ذوقش یا کاش بعدا برا دخترمون واقعا خوشحالی کنه

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑
بابای من به شدت دختر دوس بود. و واقعا همیشه و هرجا با افتخار میگفت سه تا عشق دارم. ولی شوهرم واقعا ب ...

بابات چون پسر نداشت مجبور بود اینطور بگه 

بعدم گفتم اولش بعدا ب مرور اونایی ک هردوجنسو داره تمایلشون ب دختر بیشتر میشه برخلاف اولاش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید