2777
2789
عنوان

شوهرم بچه پسر خیلی دوس داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2110 بازدید | 99 پست
منم همینطور حس میکنم😃فقط کاش باردار شد بیاد بگه حدس ما درسته😂💔

😂😂😂 من خودم اصن حس میکنم باردار نمیشم. 

ی ترس عجیبی دارم ک نکمه کلا حامله نشم. حالا ماه اول اقدامم هست😂😂😂

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکه دختر با وفاتره مال دهه ی پنجاه و شصت بود الان دخترا درس میخونن شاغل میشن میرن خارج از کشور درآینده وقت و فرصت نخواهند داشت که بیان مادر و پدر رو تر و خشک کنن بچه هاتون چه دختر باشن چه پسر از الان انتظار خاصی ازشون نداشته باشین نسل ها فرق کرده یه چیزایی کلا تو جامعه عوض شده...

دگرم آرزوی عشقی نیست بی دلان را چه آرزو باشد....
اینکه دختر با وفاتره مال دهه ی پنجاه و شصت بود الان دخترا درس میخونن شاغل میشن میرن خارج از کشور درآ ...

من خودم هم درس خونده ام هم شاغل همم به واسطه شغل خودمو همسرم خ راحت میتونسیم بریم خارج ولی مادرم نزاشت. 

ماله دهه پنجاو شصتم نیستم. اخر هفتادم. 

اینکه دختر با وفاتره مال دهه ی پنجاه و شصت بود الان دخترا درس میخونن شاغل میشن میرن خارج از کشور درآ ...

نی نی سایتیا اینو قبل ندارن عزیزم 🫥🤣

تعلیق شدم.نمیدونم چرا.از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!
من خودم هم درس خونده ام هم شاغل همم به واسطه شغل خودمو همسرم خ راحت میتونسیم بریم خارج ولی مادرم نزا ...

الان چه ربطی داشت؟🙄

تعلیق شدم.نمیدونم چرا.از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!
من خودم هم درس خونده ام هم شاغل همم به واسطه شغل خودمو همسرم خ راحت میتونسیم بریم خارج ولی مادرم نزا ...

بچه ی ۲۰ سال بعد خیلی خیلی متفاوت تر از شما خواهد بود

😂😂😂 من خودم اصن حس میکنم باردار نمیشم. ی ترس عجیبی دارم ک نکمه کلا حامله نشم. حالا ماه اول اقدامم ...

نه نگران نباش،استرس نداشته باش،فقط جسارتا مزاجت گرمه؟عذر میخوام اینو میگم ولی اول خودت ارضا شو بعد همسرت،این کار هم تاحدودی تاثیر داره

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️

نی نی سایتیا اینو قبل ندارن عزیزم 🫥🤣

آره والا اینهمه مقاومت نمیدونم واسه چیه به قرآن  تو فامیل دختر داریم به مامانش فحش میده میزنتش ....اینکه دختر دلسوزه و پسر اخ و پیفه قبول ندارم...خدا به همه بچه ی سالم و صالح بده جنسیتش زیاد فرق نمیکنه هر چند آدم دوس داره هردوتاش رو داشته باشه اما خدا از ما بهتر به روحیاتمون آشناس به یکی دوتادختر میده به یکی دوتاپسر به یکی هم از هردوتاش

نه نگران نباش،استرس نداشته باش،فقط جسارتا مزاجت گرمه؟عذر میخوام اینو میگم ولی اول خودت ارضا شو بعد ه ...

همیشه اول من ارضا میشم

پسر دوست بودن با پسر پرست بودن و ضد دختر بودن فرق داره.

خودتونو گول نزنین 

همه ش یکیه 

حتی خود استارترم دلش پسر میخواد

از گفته هاش مشخصه که تنها شوهرش پسر دوست نداره و اسی هم ته دلش با بچه پسره

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره