2777
2789
عنوان

با این شرایط نگهش دارم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 63 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سقط نکن،...... 

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.🛑درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.🛑

بیشتر ببینید
خب برای اینکه بهونه بیاره میگه پیرم وگرنه پیر که نیست خیلی هم جوونه

خداحفظش کنه اصلا چهل و پنج پیر نیست 

شوهر من چهل و سه سالشه امسال میره چهل و چهار 

الان منتظر بچه خودشه 

به مادرت بگو من اگه بچمو سقط کنم گردن توام گیره

فکر میکنی زندگیش اسون میشه؟نه سقط خیلی بده خیلییی

من هرکیو دیدم که عمد سقط کرد زندگیش‌ دیگه سر نگرفت 

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکه نداره خدابزرگه من بارداری پرخطرم استراحت مطلق ی بچه ام دارم .مادرشوهرو جاری دیوارب دیوارم خواهرش ...

هیلی میترسم از بعدش خودم ۲۲ سالمه بی تجربه هستم 

بببین حرفت مثل این میمونه یکی بگه من کرایه میدم کمکی ندارم بچمو بندازم جلو ماشین؟ عزیزم جگرگوشت تو بدنت داره رشد میکنه دلت میای از بغل پر محبتت دورش کنی؟ خدا بزرگه خیلیا اصلا کسیو ندارن سه تا بچه شیر به شیر بزرگ میکنن

خانومایی که قصد سقط دارید بزارید زندگی زنداییمو براتون بگم جون عزیزم راستهزنداییم بچه آخر و ناخواسته ...

من هم یک مورد مشابه می شناسم که بچه سقط نشد و عقب مونده و کور شد . خواهش می کنم این کار را نکن . شاید دل مادرت به رحم اومد و اومد کمکت کرد چطور دلت میاد اون طفل معصوم را بکشی ؟؟؟ اون بچه از همین الان بهت وابسته است و وقتی می ترسه بهت پناه می بره گناه داره بکشیش

هیلی میترسم از بعدش خودم ۲۲ سالمه بی تجربه هستم

مامانت میاد کمکت نگران نباش آلان اینجوری میگه اصلا و ابدا سقط نکنی

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

میترسم نتونم نگهش دارم مردم حرف بزنن درموردش مامانم که گفته طردم میکنه اگه سقطش نکنم میگه شما وضعیت زندگیتون خوب نیست چرا میخاید بچه بیارید وقتی طلا نداری و این حرفا بخاطر همین استرس گرفتم وگرنه قصدم اصلا سقط نبوده 

بایذ جلوگیری میکرذی الانم نمیتونی یه ادم زنده رو قیچی قیچی کنی روح دارهمادرت حق داره حتما خیلی اذیت ...

انجام نمیدن خواهر من استراحت مطلقم قبلی و کلا از اول باداری تا بعدزایمان خونه مامانم بودم.

الان ۳ماهمه بامادرشوهرم دیپارب دیوارم ۱بار بهم سرزده.

میدونه که کسی و ندارم الان مادرم مریض زمینگیرشده .

ولی وجود خدا کافی برامون همین