2777
2789
عنوان

به نظرتون ب این حرف شوهرم گوش بدم

738 بازدید | 46 پست

قراره انشالله اگر بشه چند روزی بریم مسافرت،یه بچه 3 ساله دارم که یه مقدار معدش حساسه(چند باری که بیرون غذا خوردیم بعدش یکم دل درد میگرفت)حالا شوهرم میگه خودت تو مسافرت یه چیزی برا بچه درست کن،یا میگه مثلا از قبل آماده کن یه چیزایی که با خودت بیاری،حقیقتش من حوصله آشپزی تو مسافرت ندارم نمیدونم چیکار کنم ،ب نظرتون شوهرم درست میگه؟اونجا هم دست به قابلمه شم؟😁

دیگه واسه خاطر بچته دیگه

شوهرتم کمکت کنه فقط بارش روی دوش تو نباشه

ولی دیگه بخاطر بچه ادم هر کاری میکنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یچیزایی بردار که اگر حرفی زد زبونت تیز باشه ولی خب آشپزی دوست نداری نکن. همینجوری محض احتیاطی بردار. یبارم درست کردن. زیاد هله هوله نده بخوره. غذای گوشتی نخورید داخل رستوران‌ها. بیشتر مرغی بخورید که بدونید چی داخلش. حجم زیادیم غذا نخورید. 

الان هوا گرمه 

چی میشه برد که فاسد نشه ؟!

اونم غذای بچه که قد گنجشک میخوره 

فرنی اگه دوست داره. یه بسته سرلاک بگیر 

با اب جوش قاطی کن بخوره 

بعدش هم تو جای مطمئن و تمیز غذا بخورین مشکلی پیش نمیاد

یُورولمیشام اِله یورولمیشام کی  اُوزوم اُوزومه یازیخ لیغیم گَلِی

گوشت چرخی ببر درست کن راحته.یا از خونه کباب شامی درست کن

معده بچه منم حساسه . رفتیم شمال گوست چرخیو کباب شامی درست کردم بردم اونجا هم چندبار ماهی گرفتیم واسش

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بیشتر ببینید
بنظرم درست می گه من که تو مسافرتم اگه یکباربیرون بخورم سه بارش خودم درست می کنم چون سالمتره

پس چه مسافرتی شد 

بمونی خونه که بهتره

یُورولمیشام اِله یورولمیشام کی  اُوزوم اُوزومه یازیخ لیغیم گَلِی
الان هوا گرمه چی میشه برد که فاسد نشه ؟!اونم غذای بچه که قد گنجشک میخوره فرنی اگه دوست داره. یه بسته ...

یخچال اگ داشته باشه راحته.خونه درست کنه بزاره یخچال ببره

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بیشتر ببینید
پس چه مسافرتی شد بمونی خونه که بهتره

با این قیمت رستورانا جای مطمئن بخوای یه خانواده ۴ نفره هر وعده ۲تومن بده که اصلا بصرفه نیست  میری شب حالت رو عوض کنی و خوش بگذرونی  نه خودت ورشکست کنی برگردی