2777
2789
عنوان

با این شرایط نگهش دارم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 63 پست

در نهایت انتخاب با خودته و اوضاع اطرافمو میبینیم خیلیا سر اولی مشکل نداشتن ولی واسه دومی نشده که نشده حالا که خدا بهت نعمتی داده بنظرم ناشکری نکن وضعتونم جوری نیست که بگی آینده بچه خراب میشه.و خوبیش اینه که پای هم بزرگ میشن.درسته مامانت میگه سقط کن و اگه سقط کردی و دیگه باردار نشدی چی؟مگه اینکه خودت و همسرت کلا یه بچه بخوایید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم نتونم نگهش دارم مردم حرف بزنن درموردش مامانم که گفته طردم میکنه اگه سقطش نکنم میگه شما وضعیت ...

عزیزم رک بهت میگم مامانت داره توی زندگیت دخالت می‌کنه و این اصلا خوب نیست.میتونی بپیچونیش بگو هر کار کردم نشده.همسرم راضی نیست.نظر همسرت چیه؟اقایون اصولاً با سقط مخالفت.نشه دو روز دیگه همسرت یقتو بگیره بچمونو سقط کردی به من چیزی نگفتی.

عزیزم ما حتی رابطه کامل هم نداشتیم که برای عشقو حال بوده یا چی من با پیش ..اب باردار شدم که امکانش خ ...

عزیزم اصلا عشق و حال کرده باشی حقته شوهرت بوده دوست داشتی،کسیم که نونشو نمی‌ده صفر تا صدش با خودتون ،سختیای بزرگ کردنشم با خودتونه .خلاف که نکردی باردار شدی از همسرت .واقعا بعضیا فقط دهنشون باز چرت بگن