2777
2789
عنوان

با این شرایط نگهش دارم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 63 پست
میترسم نتونم نگهش دارم مردم حرف بزنن درموردش مامانم که گفته طردم میکنه اگه سقطش نکنم میگه شما وضعیت ...

عزیزم طلا چ به کار میاد

طلا رو بیخیال 

شوهرت چی میگه؟

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میترسم نتونم نگهش دارم مردم حرف بزنن درموردش مامانم که گفته طردم میکنه اگه سقطش نکنم میگه شما وضعیت ...

مگه بچه طلا میخوره؟ عزیزم زمان قاجار نیستا الان بیشتر مردم یه تیکه طلاهم ندارن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بایذ جلوگیری میکرذی الانم نمیتونی یه ادم زنده رو قیچی قیچی کنی روح دارهمادرت حق داره حتما خیلی اذیت ...

بچه اولم مادرم خودش نذاشت تا یکسال بیام خونه خودم 

مگه بچه طلا میخوره؟ عزیزم زمان قاجار نیستا الان بیشتر مردم یه تیکه طلاهم ندارن

شوهرم مطمئنم طلا هم میخره برام فعلا خونه ساختیم دستمون خالی شده ، صد گرم طلا خریده بود برام که فروختمشون 

من هم یک مورد مشابه می شناسم که بچه سقط نشد و عقب مونده و کور شد . خواهش می کنم این کار را نکن . شای ...

آخی واقعا آدم میمونه که چی بگه .

انشاالله که نگهش داری و بلاخره سخته دوتا بچه کوچیک ولی خدا بچه رو داده 

فکر کن خدا به تو بچه میده سقط میکنی اما یکی شب و روز چشم و دلش خون واسه یه بچه 

نکن اینکارو 

ولم کنین نام کاربریم چرتو پرته مجررررردم 

شوهرم مطمئنم طلا هم میخره برام فعلا خونه ساختیم دستمون خالی شده ، صد گرم طلا خریده بود برام که فروخت ...

نگهش دار عزیزم 

اتفاقا همین بچه خیلی شیرین میشه

ولم کنین نام کاربریم چرتو پرته مجررررردم 

عشقو حال کردنی حواستونو جمع نکردید معلومه ک مادرت نباید تاوان اشتباه شمارو بده خودت و شوهرت باید مسئ ...

عزیزم ما حتی رابطه کامل هم نداشتیم که برای عشقو حال بوده یا چی من با پیش ..اب باردار شدم که امکانش خیلی کمه اونم تو دوره تخمک گذاری نبوده ... بعدم من نخاستم کسی تاوان اشتباه مارو بده من به مادرمم گفتم پرستار میگیرم ولی بازم اصرار به سقط داشت 

عزیزم ما حتی رابطه کامل هم نداشتیم که برای عشقو حال بوده یا چی من با پیش ..اب باردار شدم که امکانش خ ...

نیازی به توضیح نیست عشقوحالم کنید زنوشوهرید حقتونه منظورم چیز دیگ ای بود 

با حقوق شوهرت اگر بتونی پرستار بگیری ک بعید میدونم بشه ولی اگ بتونی عالیه

مامانت برای زندگیت نباید تصمیم بگیره 

نیازی به توضیح نیست عشقوحالم کنید زنوشوهرید حقتونه منظورم چیز دیگ ای بود با حقوق شوهرت اگر بتونی پرس ...

اینجا شهرستانه هزینه همه چی خیلی کمتر از شهرای بزرگه قبلا خونمون شیراز بود الان با نصف هزینه اونجا زندگیمونو می چرخونیم بنظرت بد نیست توی سن ۲۲ سالگی دوتا بچه ؟ شما از بیرون همچین چیزی ببینی نظرت درموردش چیه ؟ 

با این شرایطی که داری اگه جای شما بودم سقط نمی‌کردم خیلی دوستدارم مادر بشم ولی متاسفانه از نظر مالی ...

میدونی عزیزم شرایط مالی هیچکس خوب مطلق نیست وقت درامد بیشتر میشه مخارج هم بیشتر میشه یکی از دلایل دل زدن منم همینه 

اینجا شهرستانه هزینه همه چی خیلی کمتر از شهرای بزرگه قبلا خونمون شیراز بود الان با نصف هزینه اونجا ز ...

من خوشم نمیاد دختر زود ازدواج کنه ولی زندگی بقیه ام ب من ربطی نداره هر کسی ی مدله شرایطش 

همش فکر حرف اینو اونی مامانم اینو گفت بقیه چی میگن

برای خودت زندگی کن

از ی جهت خوبه بچه هات باهم بزرگ میشن همبازی همن