2777
2789

بعدا بفهمه که همه اون سال‌های که فکر میکرده بچه واقعی پدر مادرشه گول خورده

وقتی خداوند بنده ای را دوست بدارد ، حقیقت اطرافیان او را به طریقی برایش آشکار می‌کند.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره .یکی ازاقوام نزدیکم .حتی ماهاکه همسنش بودیم هم نمیدونستیم فقط پدراومادرامون خبرداشتن 

ولی هنوزم باورمون نمیشه .این فامیلمون حالت چهرش خیلی شبیه به پدرخواندشه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
بیشتر ببینید
فقط تو فیلما تو واقعیت ندیدم همچين چیزی

منم تا چند روز پیش فکر میکردم فقط تو فیلمها همچین چیزی ممکنه ولی الان که فکر می‌کنم کم کم دارم شک می‌کنم شاید خودم بچه واقعی پدر مادرم نیستم 

چون اگه بچه واقعیشون بودن دلشون نمیومد اون کارارو با من انجام بدهند 

وقتی خداوند بنده ای را دوست بدارد ، حقیقت اطرافیان او را به طریقی برایش آشکار می‌کند.