2777
2789
عنوان

تا حالا دیدید یکی بچه واقعی پدر مادرش نباشه و بعدا مشخص بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 52 پست
آره بعد 29 سال فهمید باباش یکی دیگه بوده.. رف باباشو پیدا کرد اما باباش پسش زده💔

چجوری فهمید ؟ 

چرا باباش پسش زد ؟

وقتی خداوند بنده ای را دوست بدارد ، حقیقت اطرافیان او را به طریقی برایش آشکار می‌کند.

تو فامیل ما ،خواهر بزرگتره خانواده نازا بوده واسه همینم به داداشش میگه باید بچه اولتونو بدید به من که اونام میدن و مهاجرت میکنن یه شهر دیگه و ۵ تا بچه دیگه هم‌میارن.

این دختر با عمه خودش بزرگ میشه و بعدا با یکی فرار میکنه از خونه و نامه میزاره واسه خانواده ش که من فهمیدم‌که بچه واقعی شما نیستم،بماند که آه پدر و مادرش دامنگیرش شد و واقعا بد آورد تو زندگیش...رضایت و دعای خیر پدر و مادر قبل ازدواج خیلیییی مهمه

از کار خیر بقیه ایراد نگیرید،یکی به حیوونا کمک میکنه یکی به انسانها یکی به طبیعت....مهم اینه یه قدم برداری برای زیباتر کردن دنیا🙂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا اسمشو میذاری گول خوردن؟

چی بزارم  

مامانم روز اول کلید خونشونو داد به همسرم 

از طلای خودم کم می‌کرد برام عیدی طلا نیاورد 

بچه مو کتک میزد ولی پیش بقیه جوری وانمو می‌کرد انگار عاشقشه 

از خونه من دزدی می‌کرد 

منو با خانواده شوهرم دشمن کرد تا خودشو خوب نشون بده 

و 

…..

وقتی خداوند بنده ای را دوست بدارد ، حقیقت اطرافیان او را به طریقی برایش آشکار می‌کند.

یکی دیگه م بقالی محله بود که یه دختر از پرورشگاه اوردن و بزرگ کردن با نداری و فقر ولی محبت...

بعد اون دختر با یه فرد خیلی ثروتمند ازدواج کرد و یه خونه زندگی چیده واسه پدر و مادرش که بیا و ببین...

فکر کنم هنوز نمیدونه پدر و مادرش نبستن،همسایه هام واقعا رازدار بود

از کار خیر بقیه ایراد نگیرید،یکی به حیوونا کمک میکنه یکی به انسانها یکی به طبیعت....مهم اینه یه قدم برداری برای زیباتر کردن دنیا🙂
چی بزارم مامانم روز اول کلید خونشونو داد به همسرم از طلای خودم کم می‌کرد برام عیدی طلا نیاورد بچه م ...

خب این ربطی به فرزند خوندگی نداره

اگر فرزند خونده باشی و بهت نگن لزوما گول خوردن نیست

مادر شما این شکلی بوده متاسفانه

امید بذر هویت ماست 💚🌱
اره دیدم زیاد

یکم از جریان زندگیشون تعریف میکنی چی شد که فهمید اونا پدر مادر واقعیست نیستند ؟

آره دو نفریکیشون پسر بودیکی دیگه دختروضع پسره خیلی بهتر بودولی دختره خیلی این موضوع رو بد فهمید

دختره چجوری فهمید ؟

تو فامیل ما ،خواهر بزرگتره خانواده نازا بوده واسه همینم به داداشش میگه باید بچه اولتونو بدید به من ک ...

یعنی چی آهشون گرفت؟ 

چرا آه دختره که از بچگی ولش کرده بودند اونا رو نگرفت؟

یکم از جریان زندگیشون تعریف میکنی چی شد که فهمید اونا پدر مادر واقعیست نیستند ؟

پسر داییم یه زن گرفت چند ماه بعده عقد یه پیر مرد به پسر داییم میگه که زنت بچه ی این پدر مادر نیست 

نگو پدر مادره بچه دار نمیشدن و این بچه رو با پول میخرن

پدر مادری که بزرگش کردن به شدت پولدار و پدر مادر واقعیش فقیرو درگیر اعتیاد 

پسر داییم بهش گفت که پدر مادرش واقعی نیستند

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️:)️

خب این ربطی به فرزند خوندگی ندارهاگر فرزند خونده باشی و بهت نگن لزوما گول خوردن نیستمادر شما این شکل ...

خیلی ضربه های بدی بهم زده اصلا نمیتونم هضمش کنم خیلی حالم بده