2777
2789
عنوان

تا حالا دیدید یکی بچه واقعی پدر مادرش نباشه و بعدا مشخص بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 52 پست
اگر خواستی درخواست دوستی بده شماره منشیشو برات بفرستم

ممنون باشه هر وقت خواستم پیام میدم

وقتی خداوند بنده ای را دوست بدارد ، حقیقت اطرافیان او را به طریقی برایش آشکار می‌کند.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یه کوچولو از زندگیش میگی ؟ پرورشگاهیه ؟چند سالشه؟

اقاهه تو بیمارستان کار می‌کرده و وقتی دختره ی خانواده ای بدنیا میاد و مادره از موقع زایمان افسردگی و حالت عصبی داشته اصلا نمی‌خواست بچه رو ببینه دکترا هم گفتن بچه رو بهش ندید ممکنه آسیب بزنه بهش اونام گفتن پس ما این بچرو چکار کنیم این آقاهه چون چندین سال بود بچه دار نمیشده ازشون خواسته بچه رو بدن به اونا

از قضا وقتی همو معرفی کردن نسبت فامیلی دوری هم داشتن

دختره همکلاسیم بود و هم محلی. کلاس نهم بودیم فهمید حتی رفت پدر واقعیشو دید ولی میگفت حسی بهش ندارم. و میگفت این پدرمادر ک بزرگم کردن تا آخر عمر پدرمادر واقعیم هستن 

اقاهه تو بیمارستان کار می‌کرده و وقتی دختره ی خانواده ای بدنیا میاد و مادره از موقع زایمان افسردگی و ...

خوبه دختره راحت با این قضیه کنار اومده 

کاش درد من فقط پدر مادر غیر واقعی داشتن بود 

وقتی خداوند بنده ای را دوست بدارد ، حقیقت اطرافیان او را به طریقی برایش آشکار می‌کند.

چیزی شده عزیزم🥲اگه اروم میشی درموردش بگو سبک شو

پدر مادرم کاش غیر واقعی بودند ولی اون بلاهاشون سرم نمیاوردند دلم از دستشون خونه😞

چه بلاهایی عزیزماگه دوسداشتی بگو

داستان زندکیمتو تاپیکهای  خلاصه گفتم ولی چون خیلی خلاقه شده بعضی دوستان باور نکردند