2777
2789
عنوان

تا حالا دیدید یکی بچه واقعی پدر مادرش نباشه و بعدا مشخص بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 52 پست
پسر داییم یه زن گرفت چند ماه بعده عقد یه پیر مرد به پسر داییم میگه که زنت بچه ی این پدر مادر نیست نگ ...

کاش برا ممم همینو بگند اینجوری هضم کارای پدر مادرم برام راحته 

وقتی خداوند بنده ای را دوست بدارد ، حقیقت اطرافیان او را به طریقی برایش آشکار می‌کند.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

الان مطمئنی ایشون مادرت نیست؟

نه مطمین نیستم فقط کارای که در حقم کرده روح و روانکاو بهم ریخته

وقتی خداوند بنده ای را دوست بدارد ، حقیقت اطرافیان او را به طریقی برایش آشکار می‌کند.

این خونواده دومی که گرفتن بزرگش کنن بچه دارشدن،به دختره گفتن تو باید برگردی پیش خونواده ی اصلیت،تو ب ...

وای بیچاره دختره 

برگشت پیش خانواده اصلیش؟؟

راه اروم کردن روح روانت ابن نیست واقعااگر وضع مالیت اوکیه بگو مشاور خوب معرفی کنم

هزار تا مشاوره رفتم هیچکدوم نتوانستند آرومم کنند

وای بیچاره دختره برگشت پیش خانواده اصلیش؟؟

خونواده ی اصلیش هی بهش میگفتن بیا پیش ما،هی دختره قبول نمیکرد یعنی باور نمیکرد،آخر سر خونپاده دومیه هیچجوره قبولش نکردن،دیگه مجبور شد برگرده پیش خونواده ی اصلیش.

هزار تا مشاوره رفتم هیچکدوم نتوانستند آرومم کنند

ضمن اینکه مشاوره لزوما کارش اروم کردنت نیست

کمک میکنه حس کنی چیزی رو که داری ازش فرار میکنی و تو رو به این داستان سازیا راجب خانوادت رسونده

امید بذر هویت ماست 💚🌱
ضمن اینکه مشاوره لزدما کارش اروم کردنت نیستکمک میکنه حس کنی چیزی رو که داری ازش فرار میکنی و تو رو ب ...

یعنی چی داستان سازیهات؟ 

من دروغ میگم؟

یعنی چی داستان سازیهات؟ من دروغ میگم؟

نه

اینکه سعی میکنی فکر کنی که خانوادم حتما همخون من نیستن که انقدر ظلم کردن بهم

ذهنت میخواد یه جوری اون ظلم رو هضم کنه

چنگ میزنه به همه چی

امید بذر هویت ماست 💚🌱
نهاینکه سعی میکنی فکر کنی که خانوادم حتما همخون من نیستن که انقدر ظلم کردن بهمذهنت میخواد یه جوری او ...

اینکه فکر می‌کنم هنخون من نیستند فقط به خاطر کارهای الانشون نیست یاد بچگی و و… نیافتم همچین فکری میکنم