2777
2789
عنوان

با این پوست دلیلی برای ادامه زندگی ندارم و نخواهم داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 3508 بازدید | 111 پست
چاله چوله صورت درمان نداره اگرم پوستت بسازه به لیزرهای مختلف سی درصد بهتر میشه برا بعضیا جواب نمیده. ...

وای چجوری بپذیرم ب خدا من میمیرم دووم نمیارم 

اصالتا لر🪐من یک دخترم در طول زندگی ام فهمیدم برای اینکه بخواهم ب دانشگاه بروم برای اینکه بخواهم شاغل شوم برای اینکه مستقل شم یا روزی ازدواج کنم و روزی مادر بشوم باید قدرت داشته باشم قدرتی ک بتوانم تلاش کنم قدرتی ک بتوانم کمبود های زندگیم را تحمل کنم قدرتی ک بتوانم با همسرم رفتار درستی داشته باشم و قدرتی ک ب فرزندم زندگی را یاد دهم پس من باید روی قلبم ذهنم و افکارم کار کنم تا با کوچک ترین اتفاق از پا نیوفتم آ  .
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وای چجوری بپذیرم ب خدا من میمیرم دووم نمیارم

مال منم چاله چوله داره متاهلم.من مجردی پوستم بشدت صاف و سفید و شفاف بود.این حوشهای لعنتی پوستمو داغون کردن جوابی ام نگرفتم

آره ب خدا همه چیمزوتراپی، اکسیژن تراپیکرم شب، روز، ژل، قرص همه چیویتامین سی خیییلی گرون و خوبمیدونی ...

شاید مشکل داخلی دارن آزمایش دادن؟ کبد چرب و مشکل دار لک میاره خب

شاید مشکل داخلی دارن آزمایش دادن؟ کبد چرب و مشکل دار لک میاره خب

آزمایش کبد هم داد

کلا همه راهو رفته

میگه شانس منه کدوم مردی لک میاره شدم عین چوپانی ک تو صحراه شب تا صبح جلو افتابه

دلم براش میسوزه 

خدایا من چطوری قرارع ازدواج کنم .چطوری قرارع صورتمو ببینه و ازم فرار نکنه چطوری قرارع جلوش ظاهر شم با همچین پوستی

اصالتا لر🪐من یک دخترم در طول زندگی ام فهمیدم برای اینکه بخواهم ب دانشگاه بروم برای اینکه بخواهم شاغل شوم برای اینکه مستقل شم یا روزی ازدواج کنم و روزی مادر بشوم باید قدرت داشته باشم قدرتی ک بتوانم تلاش کنم قدرتی ک بتوانم کمبود های زندگیم را تحمل کنم قدرتی ک بتوانم با همسرم رفتار درستی داشته باشم و قدرتی ک ب فرزندم زندگی را یاد دهم پس من باید روی قلبم ذهنم و افکارم کار کنم تا با کوچک ترین اتفاق از پا نیوفتم آ  .
بیشتر ببینید
آزمایش کبد هم دادکلا همه راهو رفتهمیگه شانس منه کدوم مردی لک میاره شدم عین چوپانی ک تو صحراه شب تا ص ...

فقط بگو همیشه ضدآفتاب بزنه.....حتی تو خونه...شاید کمرنگ تر بشه

هیچی🥴🥴🥴
آزمایش کبد هم دادکلا همه راهو رفتهمیگه شانس منه کدوم مردی لک میاره شدم عین چوپانی ک تو صحراه شب تا ص ...

مال من سروم ویتامین سی معجزه کرد لک و همه چیم رفت بخر امتحان کن ولی حتما ضدافتاب بزنه ظهرا کلاه افتابی هم بزنه