2777
2789
عنوان

با این پوست دلیلی برای ادامه زندگی ندارم و نخواهم داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 3493 بازدید | 111 پست
اسی چن سالته

۲۲

اصالتا لر🪐من یک دخترم در طول زندگی ام فهمیدم برای اینکه بخواهم ب دانشگاه بروم برای اینکه بخواهم شاغل شوم برای اینکه مستقل شم یا روزی ازدواج کنم و روزی مادر بشوم باید قدرت داشته باشم قدرتی ک بتوانم تلاش کنم قدرتی ک بتوانم کمبود های زندگیم را تحمل کنم قدرتی ک بتوانم با همسرم رفتار درستی داشته باشم و قدرتی ک ب فرزندم زندگی را یاد دهم پس من باید روی قلبم ذهنم و افکارم کار کنم تا با کوچک ترین اتفاق از پا نیوفتم آ  .
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

۲۲

عزیزم سروم ویتامین سی بخر برا من حس میکنم نسبت به اوایل خیلی بهتر شده اولش افتضاح بود

من دوسه ساله مدوام جزو روتبن پوستیمه

و یه چیز مهم

اگه مال تو تازه س خیلییییییییی راحتر درمان میشه

۲۲

ببین برو یه کلینیک زیبایی خیلی خوب، که متخصصای خوب داشته باشن همچین جاهایی بجز لیزر هزارتا حرکت دیگه رو پوست میزنن درست میشه، دخترخاله م چندین سال پیش پوستش داغون بود نمیدونم چیکار کرد الان صافه صافه فک کنم جراحی کرد اون‌موقع پیشرفته و متنوع نبود کارای پوستی 

اسی شوهر من لک آورده خییلی داغونههرچی دکتر رفت فایده نداشتهنوزم قرص میخورهلیزرم گفته جواب نمیدهبیچار ...

لیزر۱جلسه  ای ۳ساعته برامن عالی بود.حداقل ۷۰درصدبهترشدپوستم.یاسوج انجام دادم

عزیزم سروم ویتامین سی بخر برا من حس میکنم نسبت به اوایل خیلی بهتر شده اولش افتضاح بودمن دوسه ساله مد ...

يعني در کنار آبرسان و ضدآفتاب و اینا ویتامین سی میزنی؟ کرمه؟ ممنون میشم یکم توضیح بدی

يعني در کنار آبرسان و ضدآفتاب و اینا ویتامین سی میزنی؟ کرمه؟ ممنون میشم یکم توضیح بدی

سرومش رو میگم عزیزم.من روتین پوستیمه چند ساله.بله ماسک استفاده میکنم هفته ای دوبار.یه سروم برای منافذ دارم یکی ام همین ویتامین سی

البته چند ماه هم قرص کلاژن ساز مصرف کردم خیلی حس میکنم ازون وضعیتی که داشتم بهتر شد