2777
2789

ساعت سه بیدار شدن..  الانم با ماشینش دارن دور میزنن تو خونه..  نمیدونم صداش تا طبقه پایین میره یا ن..  

15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ب شدت دلم میخاد مامان شم این چیزای میگین‌و درک کنم😭😂

واااایی دلت میخاد یکی اذیتت کنه چقد دلم میخاد بخوابم ک یهو دختر یه سال و نیم ده بار میزنه تو صورتم ک ماما ماما ماما بیا..  سر درد شدید گرفتم از بی خوابی 

واااایی دلت میخاد یکی اذیتت کنه چقد دلم میخاد بخوابم ک یهو دختر یه سال و نیم ده بار میزنه تو صورتم ک ...

الهی 😭😂 ایشالا همیشه سلامت باشین بچه‌ن دیگه میگذره ی مدت ایناهم بزرگ میشن خوشگل موشگل میشن

منم هر وقت‌زود می‌خوابیدد نصف شب بیدار نیشد

موندم جطور ۸شب میخواین تا روز بعد😐😐

بچم ۱۳سالش شد تا الانم همینه

۱۰شب بخوابه ۱شب بیداره 

خیلی لطف کنه ۳شب

ببین از نوزادی همین بوده هاااااا

منم هر وقت‌زود می‌خوابیدد نصف شب بیدار نیشدموندم جطور ۸شب میخواین تا روز بعد😐😐بچم ۱۳سالش شد تا الا ...

دخترا منم  شوهرم خیلی اذیت میشه ک پنج صبح باید بره سرکار  صدا اینا هر دقه بیدارش میکنن

الان واست آرزو هست ولی وقتی به این شرایط رسیدی میخای سرتو‌ بکوبی به دیوار

😂از درس بهتره والا ولی خب من خواهرم‌و خودم بزرگ کردم عملا تا مامانم ،، شاید چون خواهرم ذاتا آروم بود این‌و میگو