یکم زیاده لطفا بخونید💔🥲من ت مدرسه خیلی دانش اموز اروم و بی حاشیه ایم هیچوقتم تو کل ۱۲ سال تحصیلیم به هیچ معلمی بی احترامی نکردم همیشه جزوه مودب ترینا بودم اوایل سال امتحان زبانمو خراب کردم(کل کلاس خراب کردن امتحان سخت بود) دبیر خیلی خیلی تحقیرم کرد جلو بقیه چون گفتم نتونستم جریمه بنویسم امتحان زیست داشتیم(هیچکس ننوشته بود جز یه نفر) درجواب تحقیرش فقط گفتم وقتی همه خراب کردن شاید مشکل از تدریس شما باشه و این حرفم شد شروع لج کردنش با من زنگ بعدم از کلاس زیست کشوندم بیرون کلی حرف بارم کرد تحقیرم کرد حتی ب جان عزیزم تهدیدم کرد گفت منتظر عواقب کارت باش من فقط گریه کردم هیچی نگفتم رفتم تو دفتر همشون شاهد بودن بابام رفت اداره و ازش شکایت کرد واسه همین بدتر لج کرد باهام نمره نوبت اولمو اومده رو برگم غلط گیر زده جوری تنظیم کرده بشم۹/۵ من زبانم ضعیفه نمیگم شدم ۲۰ ولی شده بودم ۱۲🥲 بخاطر اداره رفتنمون بدتر لج کرد نمره مستمرمم داد ۶ و بعدشم زد زیر کارش گفت من از کلاس نکشوندمش بیرون مدیرم تایید کرد بعد از این قضیه کلا از مدرسه دل زده شدم نرفتم خودم ت خونه خوندم الان من امتحان نهایی زبانمو ۱۲ هم بشم باز پاسنمیشم چون سالیانم میشه زیر ۱۰ چیکار کنم😭😭😭کلاسم رفتم ولی من زبانم ضعیفه خودمو بکشم بشم ۱۱...۱۲ در حد پاس چیکار کنم