2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون توخانواده ی خودش احترامتونونگه نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 25 پست
دیگه کوتاه نیا

فقط یه ساله خیلی باهاش سردشدم

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدامیدونه،،ولی چیزی که من میدونم مردسالاره مثلن توخانواده ی خودش افتخاره برامدااینجورباشن بازناشون

با یه سریاشون که سمن قطع

.خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد

بیشتر ببینید
با یه سریاشون که سمن قطع

👍

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست

خداروشکر کم حرفه واروم ....به همدیگه احترام میزاریم میش بقیه خرکی میخواد باشه...غیراین بود میزدم ده ...

😶😐😒

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

عزیزم سرد شدن با همسرت نتیجه خیلی بدی داره و این راهش نیست شما باید برید مشاوره یا با ۱۴۸۰ تماس بگیر مشاوره رایگان هست و میتونی خودت رو معرفی نکنی و ازشون راهکار بگیری ببین کدوم مشاورش بهتر هست کدش رو بپرس و ساعات کاریش تا همیشه باهاش در تماس باشی تا کمکت کنه و راهکار بده برای مشکلاتت و بگه چطوری رفتار کنی ببین در ضمن بعضی از دوستان میگن کوتاه نیا اشتباه هست داخل جمع احترام و حرمت خودت شکسته میشه و ممکنه جلوی جمع بدتر بهت فحاشی کنه یا حتی دست روت بلند کنه خیلی بد میشه و مطمئن باش بعدا پشیمون میشی از قدیم گفتن مرد آتیش و زن آب روی آتیش زندگی مشترک ۸۰ درصدش گذشت هست عزیزم حتما با مشاور مشورت کن و چند جلسه برو تا روی خودت حسابی کار کنی و بهت راهکار بده و همسر داری یاد بده تا موضوع حل بشه نه اینکه وایسی تو روش بدتر بشه به نظرم فعلا داخل جمع زیاد کنارش نرو و کارهایی که میدونی بدش میاد و ممکنه باهات بدرفتاری کنه بخاطر حرمت خودت انجام نده خوب دقت کن ببین رو چی حساس هست اون کارها رو انجام نده 

شما نرو بزار بچه هات با پدرشون برن من اگه جای تو بودم و اگه به هر دلیلی شرایط جدایی نداشتم فقط با این آدم هم خونه بودم اصلا اهمیتی بهش نمیدادم حرف نمیزدم با این مرد جایی با این آدم نمی‌رفتم و هیچ ارزشی تو زندگیم نداشت 

شما نرو بزار بچه هات با پدرشون برن من اگه جای تو بودم و اگه به هر دلیلی شرایط جدایی نداشتم فقط با ای ...

👍

عزیزم سرد شدن با همسرت نتیجه خیلی بدی داره و این راهش نیست شما باید برید مشاوره یا با ۱۴۸۰ تماس بگیر ...

👍