2777
2789

چرا همیشه این مدل آشنایی برا من سم بوده ولی همسایمون ازدواج کرده🤣آخه چطور میشه اعتماد کرد پسری که دایرکت بره یعنی دایرکت بقیه دخترا می‌ره روش زیاده .عکس و چهره هم خیلی فرق داره 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بچه هایه سوال ببخش استاترگلم..

من بایه اقادوست بودم قبلا باکسی بوده عاشق واقعی وبشدت دوسش داشته امابهم نرسیدن.۸ساله جداشدن.حالا من بااین اقا بودم چندماه ۷روزپیش کات کردم،چون حتی یک کلمه عاشقانه نمیگفت.بنظرتون بخاطرگذشته بوده یا مردااینطوری اند

دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت

بچه هایه سوال ببخش استاترگلم..من بایه اقادوست بودم قبلا باکسی بوده عاشق واقعی وبشدت دوسش داشته امابه ...

نه خیر مردا این جوری نیستن تو براش مهم نبودی عزیزم دیگ سمتش نرو کسی برا عشق ورزیدن به تو خسیس هست بدرد هیچی نمیخوره 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

نه خیر مردا این جوری نیستن تو براش مهم نبودی عزیزم دیگ سمتش نرو کسی برا عشق ورزیدن به تو خسیس هست بد ...

بهش گفتم میگفت دوسداشتن زبونی نمیشه🤨 دلتنگش هستم.اما بخودم قول دادم سمتش نرم

دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت

ادمای بیرون پشت اکانتای مجازی هستن دیگه فرقی ندارهمن خودم دوست دارم اینجوری اشنا بشم ولی پیش نیومده ...

جواب پست من رونمیدونید؟👆

بچه هایه سوال ببخش استاترگلم..من بایه اقادوست بودم قبلا باکسی بوده عاشق واقعی وبشدت دوسش داشته امابه ...

نه والا من خودم قربون صدقه طرف نرم نمیشه اصلا..

شاید شخصیت طرف اینطوریه..شایدم مشکل چیز دیگه است

خدایا شکرت بابت همه نعمتهای زندگیم🌱

نه والا من خودم قربون صدقه طرف نرم نمیشه اصلا..شاید شخصیت طرف اینطوریه..شایدم مشکل چیز دیگه است

ممنون