2777
2789

حس میکنم مغزم دیگه تحمل اینهمه فشار و آشفتگی رو نداره 

خیلی خستم خیلی زیاد 

اصلا نمی‌دونم در طول روز جز درس کارای دیگمو چجوری انجام میدم انگاری مغزم یاری نمیکنه

دیر شروع کردم چون تا بهمن دانشجو بودم 

و خب فشار زیادی هم رومه 

خصوصا خانواده که دم به دقیقه تهدید میکنن آخرین فرصتته آخرین شانسته 

انقد میگن که حس میکنم دنیا برام سیاه میشه اگه قبول نشم 

کاش می‌تونستم بهتون بگم چقدر از رشته قبلیم متنفرم و نمی‌خوام بهش برگردم ، نه بخاطر آزاد بودنش بخاطر خود رشته ...

تازه این سه ترم رو یه دانشگاه خوب شهر بزرگ بودم ولی خانوادم میگن قبول نشی باید بری شهرستان آزاد 

و تصورش برام وحشتناکه تو شهری که بزرگ شدم چون خیلی ضربه خوردم از اون محیط 

دلم واسه خودمم میسوزه که تازه هدفمو پیدا کردم تازه فهمیدم چی می‌خوام از زندگی فهمیدم علاقم چی بوده از اول 

دارم تلاشمو میکنم ولی کاش این شانس ازم گرفته نشه 

دیشب کلا پنج ساعت خوابیدم سرشب ساعتای هفت بود پلکام سنگین شد انگار یهو بیهوش شدم ،و به خودم اومدم دیدم بیست دقیقه هست روی کیبورد لپتاپ خوابم برده 

ولی انقد میترسم که نشه 

خیلی میترسم 

دلم میخواد دورترین نقطه کشور پزشک شم ولی برنگردم رشته قبلیم که به حرف خانوادم وکیل شم چون نفرت دارم از محیط حقوق 

خدا میبینه یعنی ؟

یعنی تولد ۲۳ سالگیم یه کادو خوب بهم میده ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من کمکت میکنم عزیزم مشکل اصلیت چیه الان با کنکور تجربی ؟من خودم تاره پارسال از شرش خلاص شدم و پزشکی ...

دیر شروع کردم عزیزم 

هنوز دارم پیشروی میکنم 

و خیلی نگران همه چیم ...

نمیدونم میتونم اینمدت ورقو برگردونم زیر ۴۰۰۰ هزار منطقه بیارم یا نه 

و شانس اخرمه 

همین استرسمو زیاد می‌کنه و مغزمو متلاشی که اگه نشه چی

دیر شروع کردم عزیزم هنوز دارم پیشروی میکنم و خیلی نگران همه چیم ...نمیدونم میتونم اینمدت ورقو برگردو ...

ببین عزیزم قدم اول برای کاهش استرست اینه که اصلا به رتبه و نتیجه نهایی فک نکنی 

فقط روی درس خوندنت تمرکز کن 

برای پیشروی هم لازم نیست همه درسا رو بخونی یعنی اصلا اشتباهه که بخوای همه رو تموم کنی 

اولویت بندی باید داشته باشی 

اول مطالب مهم و پرتست و جمع و جور کن بعد چندتا آزمون به صورت تکدرس براشون کار کن 

تاکید می‌کنم 

از مباحثی که خوندی و برای کنکور روشون حساب باز کردی حتما باید آزمون بدی 

تست خالی به درد نمیخوره 

بعد برو آزمون جامع کار کن و خوب تحلیل کن 

سوالات پر تکرار رو خوب یادبگیر

و الویت آخر کنکور های ۴۰۱ تا ۴۰۳ رو بزن و از خودت آزمون بگیر یعنی تو روز های آخر جمع بندی 

برای امتحان نهایی هم فرمول بیست و کتاب خیلی سبز عالیه و البته تحلیل سوالات امتحان نهایی های گذشته 

بخدا همین کار هارو بکنی نتیجه عالی میگیری و قبولی همین امسال انشالله