2777
2789

داداشم کمپه و معتاد شده؟؟؟

شوهرم شک کرده ولی من انکار کردم

بابام میگه بش بگو شاید بفهمه خودش بفهمه بدتره

ولی حس میکنم بابام بخاطر این میگه اگه شوهرم بفهمه دیگه اون مارو می‌بره و میاره و زحمت بابام کم میشه البته فکر کنم چون بارها بش گفتم شوهرم بم طعنه میزند و دنبال نقطه ضعفمونه

هنوز مطمئن نیست داره طعنه میزند وای به حال اینکه مطمئن بشه

بنظرتون بش بگم یا نه

انکار کنم یا...چی

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم نگو

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

بیشتر ببینید

هر قضیه خانوادگی باید تو همون خانواده بمونه نه چیزی از ۴ دیواری شما باید بره خونه پدرت نه از اونجا بیاد به گوش اینا حرف منتشر میشه فردا شوهرت میشینه پیش خانواده خودش میگه 

💍👠💄🕶🛍💐

چرا باید شوهرت بدونه دلیل داره شوهرت که ماشاءالله اخلاقش اینقدر گنده که مشکل طرف نقطه ضعف میدونه از همه چیز خبر داشته باشه نگو اگه گفت کجایه  مسافرت 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

اگه شوهرتون سرکوفت و طعنه زدن از اخلاقیاتشه 

لطفاً نگو 

بعداً که خودش فهمید بگو نمیخواستم طعنه بزنی 

اگه آدم صادقی بودی حتماً برات میگفتم 

و حتما احترام داداشت رو حفظ کنه تو هر شرایطی