2777
2789
عنوان

کیا پایه ان رژیم اصلاح سبک بگیریم باهم (گپ تلگرام اقدامی ها)

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 64 پست
والا 17 کیلو بدون بازگشت کم کردم و هنوز اتفاق خاصی برام نیوفتاده

والا همه میگن خوب نیس اصولی نیس

اصن نباید کربو اینا حذف شه باید کم شه فقط 

الان شاید متوجه نشین بعدا خدای نکرده اتفاقی نیوفته براتون

اخه من هرکی دوربرم اینجوری خیلی سخت رژیم گرفته و کربو رو کلا حذف کرده اسیب دیده🥲

...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوریه رژیم

من توی دوماه کلا چهار بار این رژیم رو گرفتم 17 کیلو بدون بازگشت کم کردم شهریور پارسال رژیم گرفتم بعد از اون هرچی خواستم خوردم الان فقط سه کیلوش برگشته از 78 اینا شدم 58 

روز اول:

کلا میوه بخور مثال:صبحانه دوتا سیب دو لیوان اب،میان وعده بادام،ناهار میوه مورد علاقه یا یک عدد سیب،میان وعده بعدی میوه،شام هم میوه

روز دوم:

کلا سبزیجات بخور:صبحانه سه عدد سیب زمینی آب پز کم نمک باشه بهتره،میان وعده عدس آب پز میتونی بخوری کل روز دوم میتونی به عنوان میان وعده عدس آب پز 9۰بخوری،ناهار سالاد،شام کاهو یا دوباره سالاد 

روز سوم:

سبزیجات و میوه فقط بخور:صبحانه میوه بخوه،ناهار سالاد،شام سالاد سبزیجات 

روز چهارم

فقط هشت عدد موز(اگه دوست داشتی میتونی شیر کم چرب هم بخوری)صبحانه دو عدد موز یک لیوان شیر کم چرب،ناهار دو عدد موز و شیر،شام دو عدد موز خالی

روز پنجم(من دیگه نمی‌گرفتم ولی اگه میخوای بگیری بگیر خوبه)صبحانه عدس ابپز،ناهار مرغ بدون روغن یعنی کبابی یا آب پز خوبه،شام هم سالاد

(روزانه بالای پنج لیوان آب بخور،روی ترازو تا وقتی که رژیم به پایان نرسیده نرو چون باعث میشه وزن کم نکنی،اگه می‌ترسی موهات بریزه روزانه 12 تا بادام بخور،اگه با رژیم سردرد میگیری یا میگرن داری و نمیتونی رژیم بگیری آب ولرم با عسل بخور سردردت خوب میشه)

سه روز اول هرچقدر دلت میخواد میتونی بخوری اما اونقدری که نوشتم رو رعایت کنی خیلی بهتره 

اگه ورزش کنی بری پیاده روی تحرک داشته باشی بیشتر هم کم می‌کنی فقط و فقط رعایت کن

کرمانشاه،دانشجو تجربی:)

چند سالته و چقدر وزنت بود

19 سالمه اونموقع که گرفتم 18 سالم بود 

نزدیکای 79 و 78 بود شدم 58 الان سه کیلو برگشته شدم 61 چون دیگه نه ورزش کردم نه میرم پیاده روی و خیلی میخورم

کرمانشاه،دانشجو تجربی:)

من

فمینیست منطقی💜ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه، من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه.، به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد

بیشتر ببینید