2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی تو اون دنیا میتونیم تو آسایش باشیم

قطعا اگر اینجا چیزای خوبی کاشته باشید🫶

عالم برزخ تقریبا ادامه همین عالم هست و هنوز میتونیم با چیزایی که ازین دنیا میبریم به مقام بالاتر برسیم و بقول معروف امتیاز اضافه کنیم با دست و بال بازتر و اصل کاری قیامت هست ان شاالله بتونیم مسیرو به خوبی طی کنیم🫶

یاد بگیریم تمربه پبدا کنیم بزرگ بشیم صبور بشیم اما وای به حال کسی که تو سختب ها بدتر بشه ظالم بشه اونم

هوالمحبوب 💛                                                    درخواست آقایان قبول نمیشود به هیچ عنوان☕ خانم های عزیز بزرگترین اصل زندگی که هیچ جا به ما اموزش ندادن دوست داشتن خود است عزت نفس جایی که ارزش انسان حفظ نمیشه مساوی است با خواری نفس🍇 اگه سوار قطار اشتباهی شدید در اولین ایستگاه پیاده شوید هر چه بیشتر در مسیر اشتباه پیش بروید بازگشت به مسیر درست سختر است 🌱 

بیشتر ببینید