2777
2789
عنوان

فقط اونایی که جان سخت و دیدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1582 بازدید | 105 پست
برای اینکه کل الماس برا خودش باشه از اولم اونا و برای حمالی میخواست

من به هانیم مشکوکم 

احساس میکنم اینارو پیچوند رفت 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

بیشتر ببینید
آره کله خر بود بخاطر اینکه باباش رضایت نده هرکاری کرد ولی حتی اگه با الهام میموندم نمی‌تونستن باهم ا ...

اره رابطه ش با الهام ک اشتباه بود ولی خب حق پدره این نبود

بیخیال میگذره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره رابطه ش با الهام ک اشتباه بود ولی خب حق پدره این نبود

کار باباشم رو مخ بود 

با اینکه مادرش راضی نبود میخواست رضایت بده 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

بیشتر ببینید
بچه ها ک نمیخواستن شهرامو بپیچونن جلو اون پسره ک کر و لال بود هم چیزی نگفتن و همین پسر شهرامو پیچوند ...

خو اره دیگه میدونست بچه ها گولشش نمیزنن بپا برا چیشون بود

حالا بپا گذاشت چرا گفت کر و لاله ک جلوش حرف بزنن

خودش تنهایی میومد سراغ بچه ها قایمکی امار میگرفت

من از اولش دوست داشتم حامد موفق بشه 

ولی الان خیلی پیچیده تر شده فیلمش 

بیشتر ذهنم درگیر اشکانه که آخرش چی سرش میاد 

بیشتر ببینید
من از اولش دوست داشتم حامد موفق بشه ولی الان خیلی پیچیده تر شده فیلمش بیشتر ذهنم درگیر اشکانه که آخر ...

فک کنم اشکان همون جان سخته ینی ای کاراکتر جان سخته اخه 3 روز تو چاه بود بعد احتمالا زنده بمونه

بیخیال میگذره

یعنی میخوای فرزاد بمیره؟

آره 

بیشتر ببینید