2777
2789
عنوان

فقط اونایی که جان سخت و دیدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1634 بازدید | 105 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

به نظرم نگار زندست و احتمالا تو کماست

چون وقتی روح شاهین و حمید اومد کمک اشکان از نگار خبری نبود احتمال داره زنده باشه 

هانیه پا شده رفته کانادا 

یا اینکه شهرام ازش سو استفاده می‌کنه 

داماده حامد اینا میاد به مامانه حامد می‌گه که حامد این بلا رو سر باباش آورده تا نتونه ببخشه و مادرع رضایت میده 

بابای اشکان هم پیگیر میشه و اشکان نجات پیدا می‌کنه 

خیلی غم انگیز بود 🙂💔

نگار دقیقا چیکار کرده بود؟؟؟من قسمتای اولو ندیدم ممنون میشم توضیح بدید

نگار با داداش حامد بوده یک مدتی داداش حامد هم مثل اینکه خیلی دوستش داشته از طرفی همین داداش حامد با فرزاد دوست بودن 

بعدش نگار از داداش حامد جدا میشه میاد با فرزاد اوکی میشه 

یه مدت بعدش اینا میرن تور صحرا گردی مثلا اونجا بین داداش حامد و این فرزاد دعوا میشه فرزاد خیلی بد به سرش مشت میزنه اونم میمیره

به قدری میگم کل جهان از عشقم به مهدی احمدوند با خبر بشن فضولمی؟کل دنیارو هم بگردی نمیکنی بهتر از من پیدا.مبلا به اختلال بیش فعالی و دو قطبی. بزرگترین طرفدار مهدی احمدوند.هرکاری کردم هرچی گفتم عشقم کشیده .من عاشق گل های افتاب گردان عصر های جمعه و دوچرخه سواری و خواندن رمان هستم.somewhere only we knowدوست دارم پزشکی شیراز قبول بشم همسر اقای مهدی احمدوند باید تحصیل کرده باشه.منو اقای مهدی احمدوند دوست داریم دوتا بچه داشته باشیم یک پسر و یک دختر✨.پروفایل ام عکس همسرم مهدی احمدوند انقدر نپرسید

بیشتر ببینید