بیاین حدس بزنیم ادامه ش چی میشه چون هنوز۵قسمت مونده.اول نظر خودمو میگم.فرزاد اعدام نمیشه مادره رضایت میده.اون سکانس اخرم خواب بود .بعد یا فرزاد یا هانیه یا اون گروه تو قشم اشکان ونجات میدن.اشکان و فرزاد میرن انتقام بچه ها و از شهرام و اون یارو کر و لاله میگیرن حامد هم یه جوری تقاص پس میده
چرا زنده میمونه به خاطر همین اسم فیلم جان سخته.حامد خب همه و بدبخت کرد باباشم که زیر گرفت
حامد چیکار کرد ؟ نمیخواست قاتل برادرش اعدام شه حقم داشت
درسته کار اشتباه زیاد کرد ولی داغ دیده بود
لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜 وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پدرشو کار اشتباهی کرد زد ولی حداقل آدم نکشت !الهامم که خب نمیشد دیگه باهاش باشه با خواهر قاتل داداشش ...
من اصن نگفتم باید با الهام میموند قصاص حق اوناس هرکاری بخوان میتونن بکنن فقط با زدن پدرش موافق بودم ب هر حال پدرش بود چ قصدش کشتن بود چ نبود قضیه الهام هم خودش تو مستی بش اعتراف کرد دلش باهاشه ولی ب خاطر برادرش نمیخواد باهاش باشه منم جاش بودم دنبال انتقام میبودم پس حق داره ولی حق نداش پدرشو بزنه
من اصن نگفتم باید با الهام میموند قصاص حق اوناس هرکاری بخوان میتونن بکنن فقط با زدن پدرش موافق بودم ...
آره کله خر بود بخاطر اینکه باباش رضایت نده هرکاری کرد
ولی حتی اگه با الهام میموندم نمیتونستن باهم ازدواج کنن که یجورایی مجبور بودن کات کنن
لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜 وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره
ولی اخه شهرام بیشرف تو ک میدونستی بچه ها خیلی گیرتن و بدون تو الماسو نمیفروشن چرا گفتی اون پسره کر و لاله تا اینا جلوش حرف بزنن و این بلارو سرشون بیاره خو خودت عین ادم مثل همین الان ک اومدی جاسوسی میومدی
چون قبلش اون کر و لال عه رفت صداش کرد اشکانم وانمود کرد که مرده صدایی نداد بعدشم که شهرام اومد بارم ...
آره ولی خیلی بی تفاوت رفت
حداقل میتونست یه نگاه بندازه
ولی اخه شهرام بیشرف تو ک میدونستی بچه ها خیلی گیرتن و بدون تو الماسو نمیفروشن چرا گفتی اون پسره کر و ...
بچه ها ک نمیخواستن شهرامو بپیچونن جلو اون پسره ک کر و لال بود هم چیزی نگفتن و همین پسر شهرامو پیچوند یا شهرام فک کرد همه بچه ها مردن و اقدامی نکرد یا از قصد این کارو نکرد