2777
2789
عنوان

بیست ویک سالمه هیچ خواستگار ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 63 پست
شما چه عملی انجام دادید نطرتون راجب فمتولیزیک چیه؟

من پی ارکی کردم. نمره ش یکی ۲/۵ بود یکیش یک با آستیگمات بالا.

اول باید عکس بندازی بعد معلوم میشه کدوم روش برات بهتره

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.»

بیشتر ببینید
من پی ارکی کردم. نمره ش یکی ۲/۵ بود یکیش یک با آستیگمات بالا.اول باید عکس بندازی بعد معلوم میشه کدوم ...

الا که این عمل وانجام دادید چند سال سن دارید؟)یکی از همسایه هامون تهران عمل کرد دکتر گفت زیر۲۲سال عمل نمیکنم )

معذرت می خواهم مشکلی نداره شیش ماه دیگه پیام بدهم نظرتون رو بپرسم که ببینم راضی هستید یانه چون روند چشم معمولا ۶ماه هست 

من یه مشکلی دارم در شب در دید مرکزی ام چیزی نمیبینم به دکتر متخصص چشم(یه دکتر معمولی توشهرخودمون) گفتم گفت این بخاطر خود نوع ضعیفی چشممه من متاسفانه در دوران نوجوانی شبا تو موبایل میرفتم ترسیدم نکنه عوارض اون باشه 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

الا که این عمل وانجام دادید چند سال سن دارید؟)یکی از همسایه هامون تهران عمل کرد دکتر گفت زیر۲۲سال عم ...

من ۳۹ سالمه.

شما عکس میندازی، اگه نمره چشمت یه سال ثابت مونده باشه اوکیه واسه عمل.

زیر ۲۲ رو واسه این میگن که ممکنه نمره چشم ثابت نشده باشه هنوز. بعد ۱۸ کم کم ثابت میشه دیگه.

اره هروقت دوست داشتی ریپلای کن جواب میدم🌷

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.»

بیشتر ببینید