2777
2789
عنوان

بیست ویک سالمه هیچ خواستگار ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 63 پست

به عینکی بودن که ربط نداره

21 سالگی هم سن زیادی نیست که فعلا کیف کن تفریح و سفر با دوست و خانوادت برو

به موقعش ازدواج هم میکنی

اصلا هم روی خودت عیب نزار عزیزم ❤️شما با عینک هم زیبایی ولی جراحی هم چیز بدی نیست اگه دوست داری عینک نداشته باشی  انجام بده

Dermatologist

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بى پول ، اخلاق مزخرف ، مشروب خور …. اينم شانس منه نميدونم با چه اعتماد بنفسى ميخوان زن بگيرن

تو ۱۹ سالگی یه خواستگار داشتم دیگه نداشتم پسره بی پول وتعصبی وشکاک بود  تازه شغلش ۸ماه بود سرکار رفته بود ۱۲میلیون حقوقش بود دوسال پیش میگفت هم همش باید کارکنی من از زن تنبل بدم میاد تنهاجایی که میتوانی چادر نزنی جلوی مدرومادر خودم یا جلوی پدرومادر خودته هیچ هم نداشتن حتی خوانده اش خونه هم نداشتن پدرمم از ترس اینکه مجرد نمونم دلش میخواد زود ازدواج کنم متاسفانه خییییلی آسون گیره میگه من امدم خواستگاری مادرت چیزی نداشتم الا ماخداروشکر خونه داریم ماشین و..

بى پول ، اخلاق مزخرف ، مشروب خور …. اينم شانس منه نميدونم با چه اعتماد بنفسى ميخوان زن بگيرن

من عمه وعموم مجردن به خصوص عمه ام بابام میترسه مثل عمم بشم متاسفانه خیلی آسون گیره میگه پاک باشه وجنم کار کردن داشته باشه دیگه کلا پول براش مهم نیست

کسی که تو رو با عینک نخواد همون بهتر نیاد

منم اینجور فکر میکنم بدمم میاد  پسری یا مادرپسری نمرمو بپرسن از طرفی میگم چرا بخاطر پسر مردم برم عمل کنم ؟کار درستیه خواستگار آدم نمره چشمشو بپرسه؟،؟

منم اینجور فکر میکنم بدمم میاد پسری یا مادرپسری نمرمو بپرسن از طرفی میگم چرا بخاطر پسر مردم برم عمل ...

اون کسی که عاشقته اینچیزا براش مهم نیس

خواستگاری سنتی اینطوریه دیگه. همه چیو میخوان بدونن 

چقدر تو اجتماع هستی؟دانشگاه اوضاع چطوره؟الان بیشتر پسرا خودشون طرفشونو پیدا میکنن ینی دوستی بعد خواس ...

من دزفولیم تو دانشگاهمون همه لر وعربن اگر بخوان ازدواج کنن باهم قوم خودشون فکرکنم جفت وجور بشن

و اینکه اولین تاپیکت گفتی همه خواستگارام قد کوتاهنالان میگی هیچ خواستگاری ندارم!!

خب قبل اینکه دانشگاه برم دیپلوم بودم داشتم ولی بعداز اینکه دانشگاه رفتم دیگه کلا خواستگار نداشتم