2777
2789

سلام دانشجو حسابداری هستم از نظر دوست پسر واینا چه مجازی چه حضوری هیچوقت نداشتم خانوادم خانواده مذهبی هستیم خودم نماز روزه میخوانم ولی اونقدر مذهبی شدید نیستیم معمولیم خانواده خودمم موقعیتومون نمیدونم خودتون قضاوت کنید پدرم حلال خوره بازنشسته کارمند بانک مادرم کارمند بیمارستان ولی حتی تلفنی هم خواستگار ندارم یا پیشنهادی به نظرتون طبیعیه؟؟؟

از نظر چهره وظاهر اوکی هستم اگر ایرادی باشه عینک میزنم که ایراد به حساب نمیاد نمره عینکم دور رو تار میبینم ۳ونیم ولی از پشت عینک زیاد پیدا نیست میترسم لیزیک انجام بدم چون هر چیزی عوارض داره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

لیزریک ذو کل فامیل ما انجام دادن،عوارض نداشتن 

ولی درکل عینک عیب نیست 

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

بیشتر ببینید

این همه ادم عمل کردن عوارض ندیدن.‌ سه و نیم خیلی زیاده. چشم گود میفته 

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.»

بیشتر ببینید

منم معلمم و اولین خواستگارم ۲۱ سالگی اومد

تازه فکر کن طرف اومد خونمون و می گفت من دوست ندارم

همسرم کار کنه😂

ولی خداروشکر بعدش از نظر موقعیتی خواستگارای خوبی داشتم

اما به خاطر اخلاق رد کردم

نگران نباش وقتی تو اجتماع باشی و دوستای زیادی داشته باشی

خواستگارای زیادی برات می اد

با این قیمت طلا و سکه ازدواج خیلی کم شده 

خواستگار سنتی هم کم کم داره رو به انقراض میره

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
بیشتر ببینید
خب الان رابطه به سمتی رفته اول باید دوستی باشه سنتی کمه

اطراف ما سنتی خیلییییی میرن اتفاقا 

البته تو مکان بزرگی نیستیم

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

بیشتر ببینید