2777
2789
عنوان

نقاط ضعف من ایناست

146 بازدید | 14 پست

زیادی مهربون بودم دیگ نیستم😣

اعتماد میکردم به آدما دیگ نمیکنم🤞🏽😅

ضعیف و ترسو هستم ...💔🖤😔

از آدما رخ تو رخ شدن میترسم

از تحقیر میترسم

از اینکه سرزنش بشم بگن احمقه فلان کار نمیفهمه 

از تایید نشدن از طرف آدماخیلییییی میترسم 🖤💔

ذهنیت برنده داشته باش 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

صد درصد دوتای اولی رو هم نتونستی تغییر بدی باهت شرط میبندم چون از خصوصیات بعدیت که نوشتی کاملا مشخصه ...

ن مهربون نیستم هیچ کار خیری انجام نمیدم

اعتماد هم نمیکنم به کسی خیلییی سخت اطلاعات شخصیم میدم یا میزارم کسی وارد حریم زندگیم بشه 

ولی ترسوام دیگ..

دوست دارم هرچقدر زندگی آدما آسیب زدن بهم بازم اینقدر زود شکست نخورم

ذهنیت برنده داشته باش 

ن مهربون نیستم هیچ کار خیری انجام نمیدماعتماد هم نمیکنم به کسی خیلییی سخت اطلاعات شخصیم میدم یا میزا ...

ترسو نیستی پس محافظه کار یا محتاط هستی. این سیاست محافظه کارانه هست که داری. اصلا اعتماد کار درستی نیست

ترسو نیستی پس محافظه کار یا محتاط هستی. این سیاست محافظه کارانه هست که داری. اصلا اعتماد کار درستی ن ...

تو همزمان هم از جسم و روحت مراقبت میکنی

اما ترس داری از شکست از تحقیر از تایید نشدن فکر کنم منظورم خودباوری هست اعتماد به نفس !

باور به توانمندی باور به اینکه همه نقص داریم و کسی کامل نیست

اما چون شخصیت ضعیفی دارم در برابر سیل طوفان و ... زودی می شکنم منظورم اینه 

دوست دارم قوی باشم 

جسمی روحی بیخیال و بی عار باشم نسبت به واکنش آدما 

یه شخصیت قوی استوار 

ذهنیت برنده داشته باش 

تو همزمان هم از جسم و روحت مراقبت میکنیاما ترس داری از شکست از تحقیر از تایید نشدن فکر کنم منظورم خو ...

باید کار گروهی کنی گلم. در یک فعالیت گروهی حالا میخواد اموزشی باشه یا... تو سعی کن باقی رو رهبری کنی کارهای خلاقانه کنی، افکارت رو بروز بده از رد شدن نترس. تو جمع صحبت کن خلاق باش در عین حال فاصله با ادمها رو حفظ کن. 

علتش چیهمنم همون چیزایی که اسی گفت به علاوه این دو ویژگی رو دارم

خودتون ندانسته حساسیت عصبی روانی را بردید بالا. با روش های که تو جامعه و خانواده یادتون دادند که استرس نگیری. اون روش ها همه شون در لحظه یک احساس آرامش بهتون میده ولی در طولانی مدت باعث بدتر شدن شرایط میشه. حالا باید چیکار کرد که هم نوروتیزسم را آورد پایین هم از شر این همه احساس ثانویه منفی راحت شد و به انسجام روانی و آرامش رسید.

آگاهی ، دانش، انجام دادن و ندادن یکسری از کارهای که مث قند می مونه. در لحظه شیرینه و در نهایتا دیابتش برای آدم می مونه.

کلاس های آنلاین در کانال روانشناسی ایرانیان اطلاع رسانی شده. این عکس کانال. سرچ کنید تو تلگرام میاره.