2777
2789
عنوان

من هنوز شکمم تکون میخوره🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 25 پست
دقیقایه چیزی تو وجوپم بود که نیس، آدم انگار مثلا یه تکه از قلبشو برداشته باشن

من بچه کنارم بود ولی گریم می‌گرفت ک دیگه نیست تو شکمم 

دقیقا هم جاش تو شکم بهتر و امنتر بود 🥺خدا همه بچه ها رو حفظ کنه از بلاها 

زیر سایه پدر مادر بزرگ بشن

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/منت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش.(اقبال لاهوری)
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بچه کنارم بود ولی گریم می‌گرفت ک دیگه نیست تو شکمم دقیقا هم جاش تو شکم بهتر و امنتر بود 🥺خدا همه ...

حرفای منو میزنی🥺

منم گریم میگیره بعضی وقتا

آره

ایشالا همه بچه ها عاقبت بخیر شن💞

حرفای منو میزنی🥺منم گریم میگیره بعضی وقتاآرهایشالا همه بچه ها عاقبت بخیر شن💞

آمین🤗😍

من پسرم الان شش سالشه 

قدر این روزا و بدون ک دلت تنگ میشه حسابی 

سالم باشی آبجی جان

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/منت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش.(اقبال لاهوری)
بیشتر ببینید
خدا حفظش کنه😍💖ممنون عزیزم، شما هم همیشه سالم باشین و دلتون خوش💞💞

ممنونم مهربون❤️

بیشتر ببینید

چند هفته زایمان کردین گلم؟

بچه وزنش با وزن سونو فرق داشت؟

من الان هفته ۳۷ ام همین لحظه بچه پاشو کرده تو دنده هام فقط فشااااار میده دنده ام داره خورد میشه 😐😬

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼