2777
2789

دوستان من اللن چند وقته از موقعی ک به تنش واردشد ی طرف بدنم میلرزه  و دیشب ک ی وری خوابیده بودم قلبم اصلن نرمال نمیزد قشنگ خودم متوجه ضربان قلبم میشدم  بعد دو دقیقه قلبم شروع کرد تیر کشیدن انگار وسط قلبم میخ میزنن و زد ب دستم شروع ب لرزیدن کرد ی جوری انکار سمت چپ قفسه سینم هم از جلو هم از پشت همش میلرزه انگار تعادل ندارم بیشتر میزنه ب دستم جوری ک میخوام پیامکی چیزی تایپ کنم نمیتونم و احساس ضعف و نیر کشیدی سمت چپم دارم  این علایم چیه تروو خدا کمکم کنید من شرایط دکتر رفتن ندارم شوهرم بالا سرم نیست و خودمم ی بچع ۱۴ ساله معلول دارم هیچ کسم ندارم حمایت مالی کنه ک بتونم برم درمان کنم‌میترسم مشکل قلبی باشه و ندونم بیفتم تو غربت بمیرم  بچم بمونه  همین  الان ک دارم تایپ میکنم انگار وسط. قلبم میخ میزنن تیر میکشه و لرزش سمت چپ میگیرم

میتونه از بیماری قلبی باشه میتونه از استرس و تنش باشه

فعالیت های سنگین نداشته باش استراحت کن یکم ریلکس کن شاید اروم بشی بهتر بشه

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شاید برا معده ت باشه

قهوه و چایی نخور 

برا قلب معمولا درد تو چانه و فک هستش

یه عمر به اشتباه فکر می کردم قوی بودن یعنی دوام آوردن، ولی الان تازه فهمیدم که قدرت توی رها کردنه..