2777
2789
عنوان

هیچوقت تو رابطتون فوق العاده و بی گناه نباشید

| مشاهده متن کامل بحث + 1447 بازدید | 80 پست

مشکل از خودت بوده

الان که کات کردی روی خودت و عزت نفست کار کن تا رابطه ی بعدی برات ارزش قاعل باشن و اینطور کنار گذاشته نشی. بیشتر قدر خودتو بدون این رابطه هم برات تجربه شد تا نقطه ضعفاتو بشناسی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اون مقصر اصلی بوده قطعا 

اما تو هم ایراد هایی داشتی 

تو پنچ سال یه فرد دیپلمه میتونه لیسانس بگیره تو پنچ سال میشه زندگی ساخت یا نابود کرد یعنی پنچ سال زمان زیادددی هست تو چرا پنچ سال موندی تو رابطه بدون تکلیف ؟

وقتی نه ازدواجی هست نه قرار ازدواجی باشه متعهد بودن بی معنیه میتونی گزینه های مختلف و امتحان کنی آشنا بشی تا تهش آدم مناسب و خوبی برای ازدواج پیدا کنی

این همه خوبه به پسر غریبه چه معنی میده جز اینکه تو دو دستی گرفتیش و بهش نیاز داری ؟ 

مذهبی ها فکر میکنن خدا فقط برای اوناست مثلا اون زن میلیارد خیر که میلیون ها بچه رو از فقر و گرسنگی نجات داده اما بی حجابه و دستش ناخن داره بنده بد خداست و قراره بره جهنم اما اونی که رعایت میکنه با کدوم پا بره دستشویی و به اسم امر و نهی دخالت کنه در زندگی مردم بنده خوب خداست و خدا برای اونه در حالی که اون میلیارد و خیر و موفق و بور و زیبا این تفریح در نی نی سایت……به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه البته مرد و زن نداره زن بد از مرد بد بدتره من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

بیشتر ببینید
خب دیگه به ذات طرف برمیگرده میخواسته جلو دوستاش و بقیه ادم خوبی بنظر بیاد...چون هیچکس به ادمی که 5 س ...

احتمالا

شایدم میخواد وجدان خودش راحت باشه

به دوست مشترکمون گفته بود چرا از من بدش اومده

کوچیکترین کار منو گرفته شاخ و برگ داده و از من بد ساخته

من که خدا نیستم اشتباه نکنم ولی آدم بدیم نبودم واقعا

خدا بزرگه ماهو میده به شب من❤ تو برو بچسب به بنده ی خدا من وصل خدا میشم 

آخه وقتی صدتو میزاری و همش از خودت میگذری میشه وظیفه ی بار که نکنی میشی آدم بد

رابطه طولانی و بی هدف شما خیلی وقت بوده که منتظر تلنگری برای ازبین رفتن بوده ، بهانه کوچک و الکی باعث از هم پاشیدن یک رابطه نمیشه

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار

از همین چیزای دوست پسر داشتن بدم میاد که دوست پسر ندارم 

اون پسر چه بسا تو رو از اول برای ازدواج نمیخواسته حالا بهونه پیدا کرده ردت کرده 5 سال دوستی زیاده واقعا علافت کرده 

کاربری دست دو نفره

اون مقصر اصلی بوده قطعا اما تو هم ایراد هایی داشتی تو پنچ سال یه فرد دیپلمه میتونه لیسانس بگیره تو پ ...

خب اخرش همین شد که تموم شد

به دوست مشترکمون گفتم بهش بگه که چرا فکر آیندش نیست پولشو میده خانوادش و چیزای دیگه

چون من هر چی بهش میگفتم چرت و پرت میگفت

آقا بهش برخورد که چرا به اون گفتم در صورتی که خودش همه چیو به اون میگفت

آخرشم بهش برخورد چرا با اون رفتم بیرون

به همین راحتی شدم بد و آدم بده

خیلی عاقلی

واقعا بلاخره یه طرف میرینه تو رابطه همون بهتر خود آدم بده باشه بخدا درکت میکنم 

عزیزم تو چیزی و از دست ندادی یه آدمی رو از دست دادی که لیاقت تورو نداشته چون لول تو بالاتر بوده عزیزم آدم لول پایین چه درکی از ماها داره آخه 

لیاقتش توهینه اما چون بلاخره پنج سال باهم بودین نمیشه پشتش حرف زد احترام حکم میکنه که ولش کنی

چون حداقل به تو یه تجربه خوبی بوده و یه چیز بهتر که از زندگیت رفت عزیزم 

میدونی چرا ؟چون عاشقت نیست منم در مقابل نامزدم این شکلیم همش به خاطر اینکه عاشقش نیستم

عزیزم من صد بار تو این رابطه جدا شدم با گریه و خواهش خودش برگشتم پس مریضه 

مشکل از خودت بودهالان که کات کردی روی خودت و عزت نفست کار کن تا رابطه ی بعدی برات ارزش قاعل باشن و ا ...

همین کارو کردم

اکثر مردا خیلی بی لیاقتناصلا زن خوب حق شون نیست

درسته

انوقت میبینی خرابا چه شانسی دارن