2777
2789
عنوان

هیچوقت تو رابطتون فوق العاده و بی گناه نباشید

| مشاهده متن کامل بحث + 1457 بازدید | 80 پست
واقعا بلاخره یه طرف میرینه تو رابطه همون بهتر خود آدم بده باشه بخدا درکت میکنم عزیزم تو چیزی و از دس ...

ممنونم ازت

خدا بزرگه ماهو میده به شب من❤ تو برو بچسب به بنده ی خدا من وصل خدا میشم (تو اگه به ی آدم بد کنی و آرامششو بدزدی بعدش به کل آدمای شهر خوبی کنی بنظرت تو آدم خوبی هستی ؟.همه چی بستگی به شرف آدم داره)

بیشتر ببینید
خب اخرش همین شد که تموم شدبه دوست مشترکمون گفتم بهش بگه که چرا فکر آیندش نیست پولشو میده خانوادش و چ ...

والا آدم بده نباشی آدم عاقلی هم نیستی خیلی ببخشیدا 

والا بابای من همیشه اون داستانی که میگن یه نفر هر روز کادو و جایزه میداده و کمک میکرده یه روزی دیگه اون خوبی ها رو نمیکنه همه میگن عجب آدم بدیه عجب خسیسه یکی هم هر روز کتک میزده یه روز کتک نمیزنه هم میگن اینم آدم خوبیه ها 

دیگه حداقل به حرف این و اون که میگن خوبی بیش از حد مضره گوش نمیدید حداقل کتاب بخونید از آدمای قدیم سوال کنید مثل بخونید این همه مثل هست که میگه خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند یا به یه لیوان اب نمیشه یه بشکه اب ریخت ظرفیتش و نداره همش میریزه و هدر میره ……..

مذهبی ها فکر میکنن خدا فقط برای اوناست مثلا اون زن میلیارد خیر که میلیون ها بچه رو از فقر و گرسنگی نجات داده اما بی حجابه و دستش ناخن داره بنده بد خداست و قراره بره جهنم اما اونی که رعایت میکنه با کدوم پا بره دستشویی و به اسم امر و نهی دخالت کنه در زندگی مردم بنده خوب خداست و خدا برای اونه در حالی که اون میلیارد و خیر و موفق و بور و زیبا این تفریح در نی نی سایت……به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه البته مرد و زن نداره زن بد از مرد بد بدتره من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری خودت ضربه میبینی (البته ازدواج بکنید ازدواج خوب و قشنگ با انتخاب درست)

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شماها اگه نماز هم بخونین سر خدا منت میزارین. اگه آدم خوبی بودین واسه خودتون هم خوب بوده. توصیه تون ب ...

منتم داره

اون خدا نبود که

باید جبران میکرد وقت  و عشق منو 

چرا نمیتونید مرد باشید زبونتونم درازه

خدا بزرگه ماهو میده به شب من❤ تو برو بچسب به بنده ی خدا من وصل خدا میشم (تو اگه به ی آدم بد کنی و آرامششو بدزدی بعدش به کل آدمای شهر خوبی کنی بنظرت تو آدم خوبی هستی ؟.همه چی بستگی به شرف آدم داره)

بیشتر ببینید
والا آدم بده نباشی آدم عاقلی هم نیستی خیلی ببخشیدا والا بابای من همیشه اون داستانی که میگن یه نفر هر ...

میدونم عزیزم خودم با گوشت و خونم لمس کردم

بیشتر ببینید
هیچ ربطی ندارهمونده به ادمش

خیلی هم ربط داره خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند 

مذهبی ها فکر میکنن خدا فقط برای اوناست مثلا اون زن میلیارد خیر که میلیون ها بچه رو از فقر و گرسنگی نجات داده اما بی حجابه و دستش ناخن داره بنده بد خداست و قراره بره جهنم اما اونی که رعایت میکنه با کدوم پا بره دستشویی و به اسم امر و نهی دخالت کنه در زندگی مردم بنده خوب خداست و خدا برای اونه در حالی که اون میلیارد و خیر و موفق و بور و زیبا این تفریح در نی نی سایت……به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه البته مرد و زن نداره زن بد از مرد بد بدتره من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری خودت ضربه میبینی (البته ازدواج بکنید ازدواج خوب و قشنگ با انتخاب درست)

بیشتر ببینید
خیلی هم ربط داره خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند

دقیقا

بیشتر ببینید

چرا باید انرژیت بزاری واسه کسی که هیچ نقشی تو زندگیت نداره و هفت پشت باهات غریبه ست.....یک دوستی زود گذر و هوس.....شوهرت که نبوده اشتباه کردی وابسته ش شدی وقتت تلفش کردی....ازین به بعد فکر پیشرفت خودت باش ....

اگه 40سالشه خب خداروشکر

کی ۴۰ سالشه؟

بیشتر ببینید
چرا باید انرژیت بزاری واسه کسی که هیچ نقشی تو زندگیت نداره و هفت پشت باهات غریبه ست.....یک دوستی زود ...

حتما

بیشتر ببینید
آخه من بده شدم بلاکم کرد ی کارایی کرد که قلبم شکستولی من بهش عشق و صبر و وفاداری واقعی دادم

شنیدی میگن قورباغه رو روی تخت طلا هم بشونی بازم میپره تو مرداب!

طرف قدر نشناس بوده زیاد توجه کردی و تعهد داشتی فاز برداشته فکر کرده خیلی گندس

همیشه الویت اولت خودت باش

رابطه بی هدف نداشته باش

صبوری زیاد جالب نیست

رابطه شما زیاد طولانی شده بدون سرانجام رک میگم مقصر ادامه دار شدنت خودت بودی تهش یک بلاک نصیبت شد واقعا آقایون این مدلی ارزش ندارن بخوای عمر و وقتت حرومشون کنی آدم قدرشناس و آدمی که این چیزارو بفهمه و پات بمونه خیلی کمه

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

یه جاگفتی خاستگارت 40سالشه گفتم شاید اینو میگی

نه عزیزم اون خواستگاره ایشون که اصلا خواستگاری نیومد

بیشتر ببینید