2777
2789
عنوان

مادرم مجبورم کرد خیانت کنم

5532 بازدید | 147 پست

لطفاً تاپیک رو به حاشیه نکشونید من بجز اینجا راهی به ذهنم نیومد مشکلمو بگم شوهرم چهار سال منو با خانوادش بکوب اذیت کردن آخرش هم حدود دو ماه پیش خونمون دعوای بدی افتاد منو تو شهر غریب تنها گذاشت رفت خونه مادرش اونم بدون پول که من دیگه تصمیمم گرفتم رفتم پیش خانوادم که شهر دیگه هستن اونجا خودم رفتم درخواست طلاق دادم کمی اندازه سیصد تومن پول داشتم با اون رفتم شکایت اینا نوشتم میگم که بفهمید مادر پدرم پشتم نبودن و من تنهایی افتاده بودم تو دادگاه با این سن کمم که باهام بد حرف میزدن خلاصه من خانوادم از وقتی از محضر بیرون اومدم برام یه گرون هم خرج نکردن حتی میرم خونه مادرم یه بادام زمینی بخره میگه نصف پولش تو بده باهم بخوریم پریود بشم میگه پارچه بزار یا هم خودت کار کن بخر

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با این وضع خونه شوهرت بهتر نبود بمونی تا یکم شرایط جیبت بهار بشه و بدون منت کسی جدا بشی ؟!!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید

لایک

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید🥲❤️اگر یک روز از من بپرسند قوی ترین انسان های دنیا چه کسانی هستند؟جواب میدهم زنانی که تنهایی را یادگرفته اند...!💅🏻🌊🕊️

بعد

تا الان که انگار  کلا رابطه ای دیگه با شوهرت نداشتی 

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بیشتر ببینید

بعضی زن و شوهرا برای چی بچه میارن؟

مادر پدر مهربون و حامی نباشن همون بهتر ک نباشن

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

رفتم کار پیدا کردم اونجا دوروز کار کردم کارش خیلی سخت بود کارگری بود نتونستم انجام بدم که صاحب کارمم پولمو نداد تو جایی که پدر مادرم زندگی میکنن کار درست حسابی نیست حقوق هم کم میدن خلاصه یه پسری خیلی وقت پیش ها دوسم داشت منم دیگه قصدم طلاق بود درخواست هم داده بودم شوهرم هم بهم گفت نمیخوامت و برو گمشو منم دیگه قصدم طلاق بود که خواستم با این آقا وارد رابطه بشم حرفامون زدیم اون آقا گفت بعد طلاقم ازدواج کنیم و تا زمان طلاقم باهم حرف نزنیم قبول کردم

هرچقدر حقوقش کم باشه بهتر از هیچیه

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بیشتر ببینید

بعدش دادگاهمون شد تاریخش ابلاغ درآوردم شوهرم زنگ زد گفت من با پدرم دارم میام فردا دادگاه چندتا فش به خودم خانوادم داد گفت طلاقت میدم هرری پدرش هم داشت از پشت گوشی مثل همیشه توهین میکرد رفتم دادگاه گفت علت طلاق شورای حل اختلاف بود گفتم بددهنه دست بزن داره بچه منو تو شکمم کشته بخاطر خانوادش گفت مدرک داری گفتم نه من رفته بودم زندگی کنم نه که مدرک جمع کنم گفت خب من از کجا بفهمم راست میگی از اونجا هم پدر شوهرم قسم الکی که دروغ میگه پسر من و خودم زنم اینجور آدم های نیستیم بعد دادگاه گفت مدرک نیاری من نمیتونم این پرونده بفرستم دادگاه گفت همونجور که مهریه حق تو هست طلاق هم حق مرده و اونجا پدر هامون آشتی دادن من بزور برگشتم خونه ام

اون آقا هم پیام دادم گفتم من اشتی کردم دست برنمیدارع میگه من تورو دوست دارم وابسته شدم الان همش به مادرم پیام میده میگه بیاد طلاقشو بگیرم دست از سرم برنمیدارع میگم برو نمیخوامت تهدیدم می‌کنه به شوهرت میگم از یکجا مامانم میگه لیاقتت همون شوهرته که کتکت بزنه خسیس هست نه این که پسر خوبی هست میگه از شوهرت جداشو با این پسره ازدواج کن  پسره هم وقتی میگم نمیخوامت کلی بهم توهین می‌کنه اذیت می‌کنه مامانم هم میگه طلاق بگیر میگم چرا بگیرم وقتی قرارع بدبخت بشم میام اونجا خونت لقمه هامو می‌شماری میگی ماشاالله زیاد میخوری یا میام اونجا یه نوار بهداشتی هم برام نمیخری پول لباس لوازم آرایشم که ماهی حداقل سه تومن برای یه دختر لازمه قرارع بهم بدی؟میگه کار کن بخر بعد زن این شدی برات خرج میکنه