2777
2789
عنوان

وقتی خواستگار میاد چکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1237 بازدید | 64 پست
وا خیلی کم سنی درسته خودم ۱۷ ازدواج کردمولی از سر اجباربنظرم یکم بیشتر فکر کن

قبول نکردم که فقط گفتم استرس میگیرم

امیدوارم انقدر خوشبخت شی که وقتی به گذشته بر میگردی حس کنی همه چی درس بوده و بهترین انتخابت بوده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزممم پس هم سنیم تقریبا

تازه ببخشید ناراحت نمیشی یه چیز بگم خیلی زوده نمیخوای دانشگاه بری حداقل باهاشون حرف بزن بعد۲۰ازدواج کنی تا اون موقع دانشگاه رو هم تجربه کن 

زمان ما این چیزا نبود بیرون و مکان عمومی و‌اینا یهو میدیدی مامان بزرگم با چند خانم چادر مشکی اومدن ت ...

مکان عمومی نیومدن اتفاقا منم از دست مامان بزرگا ما مغازه داریم شمارمون نداشتن هماهنگ کنن بیان خونه همونجا خواستگاری کردن خیلی خنده دار بود اتفاقا مامانم تعریف می کرد ولی استرس می گرم

مکان عمومی نیومدن اتفاقا منم از دست مامان بزرگا ما مغازه داریم شمارمون نداشتن هماهنگ کنن بیان خونه ه ...

اشکال نداره شما اگه سنتی هم اشنا شدی سنتی ازدواج نکن چند ماه رو اشنا شو باهاشون استرسم طبیعیه خیلی طبیعیه

اشکال نداره شما اگه سنتی هم اشنا شدی سنتی ازدواج نکن چند ماه رو اشنا شو باهاشون استرسم طبیعیه خیلی ط ...

اما نمیخوام داشته باشم

طبق فرهنگ خانوادمون سنتی میشه مشکلی ندارم خودم راحت ترم

من تاحالا خواستگار از نزدیک ندیدم😁

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

خواستگار زیاد داشتمولی این شوهرم ۷ بار اومد خواستگاریم و خانوادم قبول نمیکردنبار هفتم ‌کا اومد خواس ...

معلومه داستان آشناییتون جالبه 

این لینک دعوت منه برنامه میلی، خیالتون راحت معتبره خودم برداشت داشتم اگه خواستید نصب کنید ممنون ازتونhttps://milli.gold/app/sign-up?referralCode=milli-s8mom

من تو جمع خجالتم میشه 😂🤦🏻‍♀️

نامزدم ک اومده بود و بله و برون و اینا اصلا صحبت درباره ی ما بود ی جوری بودم 

جداااا از اینا ،مامانم بعد برگشت بهم گفت قربون دخترم برم ک حالا عاشق شده 

منو میگیییی دلم میخواست فرار کنم 😂

... 🤍🦋
مکان عمومی نیومدن اتفاقا منم از دست مامان بزرگا ما مغازه داریم شمارمون نداشتن هماهنگ کنن بیان خونه ه ...

چون سنت کمه عزیزم

منم همین بودم هم سنت بودم

ولی الان امادگیشو دارم دیگ

اخ برم قربون اون چشمات 👀قربون گرمی نفست ❤️من برا تو میزنه قلبم 🫀چرا با من بدی :)من ب اب و اتیش زدم از پیشم راحت نری🫶
من تاحالا خواستگار از نزدیک ندیدم😁

منم با گفتن مامانم استرس میگیرم

اولین خواستگاری جنجال بر انگیز کشور که همه با سوختگی سه درجه بستری شدند مجرم عروسی پر استرس بود که همه را به فنا داد اینده من از کانال خبری