2777
2789
عنوان

وقتی خواستگار میاد چکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1237 بازدید | 64 پست
عزیزم ما هم قبل خاستگاری مکان عمومی اشنا شدیم همین ک اوکی یودیم اومدن خونمون

من خودم طرف ندیدم مادربزرگ و مامانم دیدن فقط یه بار به عنوان مشتری دیدم که اولین بار بودم خواستگارم نبود قصد ازدواج ندارم که اشنا شم حالا در هر صورتی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خواستگار زیاد داشتم

ولی این شوهرم ۷ بار اومد خواستگاریم و خانوادم قبول نمیکردن

بار هفتم  ‌کا اومد خواستگاریم از قبل به مامان بابام گفتم اینبار دیگه باید مثبت  بدید اونام قبول کردن

یه دست   لباس کت کوتاه قرمز  تا روی خط کمر با یه شلوار دمپا  گشاد سیاه پوشیدم با یه شال سیاه 

اومدن ازشون پذیرایی کردیم

چون تو تابستون بود کلی شربت شیرینی و میوه با کیک خامه اینا جلوشون گذاشتیم ولی چایی چون تو گرما بود ندادیم

بعدشم  دیگه غذا  کلی مامانم از رستوران سفارش داده بود به آشپز گفته بود عذاهای مختلف درست کنه

غذاشون خوردن فردا شبش اومدن جواب بله رو گرفتن و  بعدشم....

خلاصه خواستگاری خیلی خوبی بود

اما حیف که به اجبار شوهرم و فقط بخاطر تجاوزش بود

هنوز هیچکس اینو نمیدونه

هرکی میبینمون میگه خوشبحالت همچین  ادمی شوهرته همچین زندگی داری

نمیدونن چقدر دنگ فنگ داشت و بالا پایین

لایک نکنید 

خواستگار زیاد داشتمولی این شوهرم ۷ بار اومد خواستگاریم و خانوادم قبول نمیکردنبار هفتم ‌کا اومد خواس ...

ولی این همه تدارک امیدوارم خوشبخت شی من استرس میگیرم و حس میکنم بزرگ شدم قراره برم

قبلا رد کردیم دوباره اومدن

ی خاستگار داشتم ک ۵ماه پیگیر بود ولی خب چون اهل سیگار بود ردش کردم با یکی دیگه ازدواج کردم همون موقع ولی عذاب وجدان دارم ک ۵ماه مدام پیگیر بودن