2777
2789
عنوان

شوهرم رو یه سری چیزا حساس نیست

211 بازدید | 9 پست

اومدیم مشهد. رفتیم حرم امام رضا. میخواستیم سوار مینی بوس های داخل حرم بشیم. من بودم و همسرم و شوهرخواهر همسرم‌. توی اون مینی بوس ها در هر ردیف ۳ نفر میشینن و صندلیش هم یه سره هست و جدا جدا نیست. میخواستیم سوار بشیم. وقتی مینی بوس رسید، شوهرم سریع رفت داخل و نشست. من دیدم خب اگه خودم برم، اونوقت نفر سوم شوهرخواهر همسرم میشه و من میفتم وسط. از اونطرف اگه من صبر میکردم شوهرخواهر همسرم بره داخل، من میفتادم کنارش. 

از شوهرم توقع داشتم انقدری حواسش به من باشه که بذاره اول من برم داخل و بعد خودش بره. یعنی فکر نمیکنه؟ یا من اصلا براش مهم نیستم و روم غیرتی نیست؟ شما تجربه مشابه داشتین؟ همسر شما روتون غیرتیه؟  اگه شما بودین همسرتون چنین رفتاری میکرد ناراحت نمیشدین؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بله ناراحت میشدم.حتما بهشون بگو شاید حواسش نیست ولی اگه شما بگید حتما بیشتر توجه میکنه البته با ملاط ...

اخه اگه ادم کسی رو دوست داشته باشه، در چنین موقعیتی اصلا نیازی نیست که من بهش بگم. خودش باید حواسش باشه. یه چیز غریزیه

اخه اگه ادم کسی رو دوست داشته باشه، در چنین موقعیتی اصلا نیازی نیست که من بهش بگم. خودش باید حواسش ب ...

نه اشتباه این فکر ما خانمهاست اتفاقا بعضی مردا میگن نکنه به طرف بگم ناراحت بشه بگه تو بد دل هستی بعضی هم اصلا به این موارد فکر نمیکنن در هر صورت شما باید توقعت رو از همسرت بهش بگی تا با سلایق شما آشنا بشه البته نظر من اینه حالا شاید بقیه نظرات دیگه ای داشته باشن

سخت نگیر من تو ماشینمون چون پر بود عقب کنار برادرشوهرم نشسنم و سرمو گذاشتم روی پاهاش و خوابیدم

فقط نمیدونم چرا مادرشوهرم اینجا چیزی نگفت اما اگه از فانیلای خودم بود غیرتی میشد🤣